Golden Rose Brow Color Tinted Eyebrow Mascara 07

17:46

Привіт! Ще однією новинкою, якою компанія Golden Rose поповнила свій асортимент стала кольорова туш для брів. Отож, сьогодні до вашої уваги представляю Golden Rose Brow Color Tinted Eyebrow Mascara у відтінку 07. Чи сподобалася вона мені - читайте далі :)


Brow Color Tinted Eyebrow Mascara - поєднання крему і гелю легко підкреслює, надає форми і відтінку бровам для природного вигляду з швидкосохнучою текстурою. Спеціальна формула з волокнами,  робить брови густішими і дає гладкий структурований вигляд  бровам без грудочок і злипання. 


Туш для брів поміщена в зручне упакування, захищене від передчасного відкриття прозорою плівкою. На тубі є деяка інформація і подвійна наліпка зі складом і відомостями про виробника. Об'єм 4,2 мл. Дерматологічно і офтальмологічно протестовано.


Під кришечкою, що закручується, ховається невеличка зручна щіточка. На неї набирається оптимальна кількість туші для промальовки однієї брови. Кінчиком щіточки зручно заповнювати хвостик брови.


Щетинки тверді і пружні - дозволяють добре промалювати волосинки і вкласти їх. Туш не закріплює брови як гель. Тому для додаткової стійкості краще нанести зверху фіксуючий гель. Мій відтінок 07 досить універсальний, сірий з ледь помітною теплинкою.


Знову показую результат не на собі, а на подружці, привіт тобі великий! Бо на мені він хоч і є, але камера ні в яку не хоче його передавати. Точно і зрозуміло показати ефект мені допомогли чужі, менш чорні, ніж мої, бровки.


Тут і "до" дуже хороша ситуація, але все ж завжди хочеться більшого. Туш нанесена в один шар. Фініш у неї абсолютно матовий. Як можна помітити ніяких комочків немає, всі волосинки лежать акуратно одна біля одної. Я задоволена результатом на собі та і не на собі теж класно виглядає. Палітра відтінків досить широка, можна знайти туш як для блондинок, так і для брюнеток. Я планую купити ще один відтінок, напевно 06. Дізнатися більше про засіб і придбати його можна тут.

Ви користуєтеся засобами для брів такого плану? Пробували цю туш?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Golden Rose Україна

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Гарна туш для брів, сподобалась щіточка :) Дякую за детальну інформацію.

    ВідповістиВидалити
  2. Вікторія, дякую дуже за огляд. Я як раз такими засобами почала активно користуватися. Вже переглянула на сайті - гарний вибір відтінків. І з маркою вже давно хочу познайомитися!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Продукти для брів такого плану зараз на піку популярності) Погоджуюся, лінійка чудово підібрана!

      Видалити
  3. у Вас і самі брівки чудові дуже :)
    туш зацікавила, дякую, варто спробувати.
    я маю Мейбелін - хороша :) щіточка, правда, дивнувата :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, але це моя подружка на фото) Щіточка дуже зручна! Я Мейбелін ще не пробувала, мене як раз її щіточка лякає)

      Видалити