Couleur Caramel Long Lasting Lip Gloss 828 | Autumn-Winter Collection'16-17

22:00

Я дуже люблю всякі лімітовані випуски косметичних і засобів і час від часу такі навіть з'являються в моїй колекції. Цієї осені ряди моїх засобів для губ поповнив стійкий блиск для губ Couleur Caramel з осінньої лімітованої колекції у глибокому осінньому відтінку! Під катом розповідаю детальніше і показую блиск на собі, запрошую!


Цей блиск підкреслює губи, дарує їм сяйво, комфорт і тривалу стійкість.

Блиск має таке ж упакування, як і інші такі засоби бренду, але цей трошки менший за об'ємом. Взагалі коробочки і футляри Couleur Caramel приваблюють мене своєю органічністю і красою. На дні тюбика є наліпка з номером відтінку - у мене 828 Бруслиновий. А через прозору вставку між кришечкою і самим тюбиком можна побачити реальний колір.


Під кришечкою, яка дуже щільно і міцно закручується, ховається невеличкий ворсистий аплікатор. Я люблю такі і вже звикла до них. Він приємний до губ і легко наносить блиск і розподіляє його. А боковими частинками я зазвичай промальовую контур.


Відтінок блиску дуже гарний, осінній і по-справжньому глибокий. Це така собі суміш червоного і малинового з якимось домішком легкого фіолету. Як листя клену пізньою осінню.


На одній зі сторін аплікатора є невеличка впадинка, куди потрапляє оптимальна для промальовки губ кількість блиску. Він має досить щільну, як для блиску текстуру, мінімально липне і дійсно дуже стійкий. Звичайно, повноцінного прийому їжі від не переживе, але залишить по собі дуже гарний відтінок, який ще певний час буде радувати своєю присутністю.


У складі блиску 74.6% активних інгредієнтів, 100% натуральних інгредієнтів, 30% органічних інгредієнтів. Органічні олії ши і жожоба добре пом'якшують губи протягом но́ски. А органічний абрикосовий віск живить і захищає їх.


Так виглядає блиск після нанесення в один шар. Він має високу щільність покриття, класний колір і ідеальний глянець. В такому вигляді він протримається до першої чашки чаю чи кави. Потім зійде глянець, а колір все ж залишиться.


А це той самий блиск, але я промокнула губи серветкою, щоб прибрати надлишок пігменту і глянець. Він став менш насиченим, але зможе протриматися у такому вигляді значно довше. Мені засіб абсолютно не сушить губи, а, як я писала раніше, навіть зволожує їх. Трохи пригляджує лущення, якщо вони є. Я цілком задоволена блиском. При першому погляді на нього не думала, що буду користуватися ним кожного дня, але як же я помилялася. Тепер я практично не випускаю його з рук і всюди ношу з собою! Вибрати інший колір або купити цей можна тут.

А ви любите стійкі блиски для губ? Часто ними користуєтеся? Пробували цей?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Couleur Caramel Україна

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Люблю блески для губ! Собственно, помадами практически не пользуюсь. Прозрачный блеск на каждый день, ярких темных цветов - для особых случаев. Этот очень красивый, понравился:)
    livelovelook.ru

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я люблю і блиски і помади) Останнім часом часто користувалася стійкими матовими помадами, але цей блиск зміг їх потіснити)

      Видалити
  2. шикарный оттенок ))

    http://evgenijamir.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  3. Обожнюю цю марку! Дуже сподобався відтінок і відгук, дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Марка чудова і продукти в них дуже якісні) І тобі дякую, Катю!

      Видалити