AlpStories Anti-Cellulite Massage Oil

22:21

Для жінки дуже важливо завжди залишатися ідеальною в очах свого коханого та і для себе також, тому ми часто використовуємо різні косметичні засоби, які нам в цьому допомагають. На превеликий жаль, целюліт - одна з найпоширеніших проблем у прекрасної половини людства. Причинами такого явища можуть бути і мало рухливий спосіб життя, і гормональні збої, і навіть спадковість. Але сьогодні я б хотіла поговорити про антицелюлітну олійку AlpStories, яка покликана позбавляти від такої проблеми.


Антицелюлітна масажна олія, наповнена букетом безцінних органічних ефірних олій апельсина, грейпфрута, ялівцю та кипарису, що живлять шкіру і доглядають за її пружністю.


Олійка знаходиться в зручній пляшечці з металу у формі пулі. Об'єм 250 мл. На наліпці навколо упакування є багато інформації про засіб: не тестується на тваринах, зроблений щонайменше з 95% натуральних інгредієнтів, виготовлений в Європі, під Альпами. Також олійка повністю веганська, не містить парабенів, барвників, ароматизаторів, мінеральних олій та силіконів.


В її складі олії виноградних кісточок, ефірні олії ялівцю, кипарису, грейпфруту та апельсину, які у комплексі тонізують та підтягують шкіру, роблять її більш м'якою та еластичною.
Спосіб використання: Нанесіть щедрою кількістю на критичні ділянки тіла антицелюлітну масажну олію, та масажуйте круговими рухами до повного поглинання. Підходить для всіх типів шкіри.


Пляшечка оснащена зручною помпою, яка фіксується у закритому положенні. За один раз видає не велику й не малу порцію. Для хорошого такого, слизького, масажу треба 4-5 натискань. Дуже радує, що вона не плюється і не заїдає. Також не пропускає олійку в закритому положенні при горизонтальному зберіганні чи транспортуванні, перевірено. Масаж і розтирання проблемних ділянок з олійкою робити суцільне задоволення. До того ж вона приємно пахне - її аромат це якась суміш цитрусових ноток з хвойними.


В мене, на щастя, немає целюліту, але я все ж користуюся олійкою для профілактики, бо краще попередити, ніж потім боротися. Зазвичай використовую її як масажний і зволожуючий засіб одночасно. Наношу щедру кількість на тіло, активно масажую, деколи навіть до почервонілої шкіри і тоді даю залишкам ввібратися. На це треба не більше 10-12 хв. Другий спосіб використання, який я для себе обрала - додаю олійку в кавовий скраб для тіла. Мене дуже нервує, коли кава починає розсипатися у ванні, а з олійкою, і купи тримається, і ефект на шкірі кращий. Після першого ж використання можна помітити, якою гладкою і ніжною стала шкіра. Такий ефект тримається ще кілька днів, а тоді і знову час використовувати олійку, принаймні у мене так) Підсумовуючи, можу сказати, що при комплексному використанні олійки з вакуумними баночками, а також з фізичними навантаженнями ви однозначно зможете побороти целюліт, головне - тільки захотіти.  Однозначно рекомендую спробувати її. Купити антицелюлітну масажну олію AlpStories можна тут.

А ви користуєтеся якимись засобами від целюліту? Пробували цю?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією AlpStories Україна

You Might Also Like

18 коментарі

  1. Пробувала її, хороша штука :)
    Теж целюлітом не страждаю, дякуючи танцям і скрабам, тому олійку в мене забрала мама, вона вирішила, що їй більше треба :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, танці дійсно дієві! Я сама користувалася, але в неї вже вийшов термін, тому їй тепер тільки одна дорога((

      Видалити
  2. "Антицелюлітна масажна олія, наповнена букетом безцінних органічних ефірних олій апельсина, грейпфрута, ялівцю та кипарису". Я обожнюю таке поєднання олій. Тому цей продукт дуже цікавий для мене.
    Взагалі масажі я роблю часто: і для спини у масажиста, і банками іноді люблю погратися вдома.
    Олійки люблю використовувати і у якості живлення для тіла.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж час від часу практикую масажі з олійками, класна справа) Для тіла маю окремі олійки, тому цю використовую переважно на "стратегічні місця")

      Видалити
  3. і в мене є така олійка)) мабудь, найкраща з тих, що я колись випробовувала на собі))
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
  4. Я очень это маслице люблю, уже закончилось :) Использовала на всё тело, даже на спину при массаже. Хоть целлюлита там, разумеется, нет, но кроме этого свойства у масла ещё полноо достоинств))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Погоджуюся, масло дуже хороше і повністю варте своєї ціни! Дуже круто, що стільки дівчат його оцінило і всім подобається))

      Видалити
  5. Классная штука, перешла на сайт их - столько всего интересного! Я обычно ничем не пользуюсь против целлюлита, но в этом году заметила, что, наверное, пора... И правда, лучше начать профилактику раньше, чем позже... Спасибо за интересный обзор)
    livelovelook.ru

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, в них дійсно багато цікавих засобів! Так, попередити набагато легше і простіше, ніж потім довго боротися)

      І тобі дякую за візит!

      Видалити
  6. Люблю очень это масло. Аромат у него оболденный!

    ВідповістиВидалити
  7. Відповіді
    1. Це так круто, що воно багатьом подобається) От що значить якісний продукт!

      Видалити
  8. Відповіді
    1. Дуже приємно, що наші враження співпадають) Олійка дуже дієва і багатьом подобається)

      Видалити
  9. Ótima resenha ótima dica do produto,
    obrigado pela visita tenha um final de semana abençoada.
    Blog: https://arrasandonobatomvermelho.blogspot.com.br/
    Canal:https://www.youtube.com/watch?v=DmO8csZDARM

    ВідповістиВидалити