Dobre Mylo Рослинне Мило "Алича"

23:48

От і прийшов час завершувати цикл постів про класні і натуральні засоби ручної роботи від української компанії Dobre Mylo. Почесна можливість закривати цей парад випала найбільшому за величиною шматочку милка, який з найбільшою силою припав мені до душі. Зустрічайте, мило "Алича"!


Унікальне фруктове натуральне мило з жовтою аличею має стиглий помаранчевий колір і пряний неповторний аромат. Вищі ароматичні ноти цього мила: бджолиний мед, алича, масло какао перемішалися і створили неповторний аромат цього унікального, ручної роботи мила!


Як і інші брусочки мила, що приїхали до мене - цей був загорнутий у гарний папір, перев'язаний ниточкою і мав на собі ярличок з назвою фірми та назвою продукту.


Великий стограмовий шматочок ховає у собі олію кокоса рафіновану, масло какао нерафіноване, пальмоядрову олію рафіновану, олію зародків кукурудзи першого холодного віджиму, олію льону першого холодного віджиму. олію льону першого холодного віджиму.
натуральну сироватку козячого молока, свіжу жовту аличу без шкірки і кісточки, натуральний бджолиний мед «Різнотрав'я».


Саме це милко сподобалося мені найбільше. Серед всіх інших, які я спробувала, це найбільш жирненьке. Навіть коли просто береш його сухими руками - воно залишає по собі маслянисте відчуття. Для мене це не мінус, навпаки - це величезний плюс, особливо у холодну пору року.


Завдяки такій великій кількості олій у складі, мило зовсім не сушить шкіру рук. Піниться не дуже сильно, але це ж натуральне мило. Очищує м'яко, не до скрипу, але ефективно. Після використання шкіра ніжна і навіть зволожена. Не знаю як це вдається робити звичайному милу, але моїй шкірі в період холоду і вітру це однозначно подобається. Купити такого рятівника від сухостей можна тут.

Можете порадити ще якість зволожуючі милка? Пробували це?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Dobre Mylo

You Might Also Like

9 коментарі

  1. Теж хотіла взяти мило Алича, але чомусь вибрала з гарбузом)) і я люблю коли мило маслянисте, в холодну пору року навіть шкіра не схильна до сухості, все одно стягує та сохне.
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
  2. thanks for following :)
    please follow me via g+ & facebook back, too.
    xoxo

    https://la-colorful-passion.blogspot.de/

    ВідповістиВидалити
  3. Я обожнюю мила ручної роботи, люблю їх піну і скрабуючі частинки.
    З аличею ще ніколи не пробувала :) але ягоду таку люблю :)

    ВідповістиВидалити