My Rose of Bulgaria Rose Water

23:57

Трояндова вода ще з давнини є найбільш популярним косметичним засобом. Цей чудодійний і ароматний еліксир був мастхевом і стояв на туалетних столиках красунь у різних куточках світу. Раніше користуватися таким засобом собі могли дозволити лише обрані, а вже зараз, на щастя, використання трояндової водички доступне кожній жінці. В цьому пості мова піде про болгарську трояндову воду My Rose of Bulgaria!


Освіжаючий спрей для обличчя і тіла тонізує і дарує миттєве відчуття комфорту. Мікро краплі натуральної трояндової олії болгарської троянди проникають в шкіру, заспокоюють і зволожують її надовго. Регенеруючі і антиоксидантні властивості, дорогоцінної трояндової олії захищають шкіру від шкідливих впливів і подразнень.

Водичка знаходиться в зручному пластиковому упакування з розпилювачем. Об'єм 220 мл. Термін придатності після відкривання - 12 місяців. Через прозорі стінки завжди видно скільки засобу залишилося і коли бігти за новим. На тильній стороні пляшечки є наліпка з усією інформацією про воду, способом застосування. Також вказано, що засіб не містить парабенів.


Трояндовою водою на постійній основі я користуюся вже понад 2 роки, з того часу, як прочитала про неї десь на просторах Інтернету. Про її "цілющі" властивості вже багато чого сказано, але якщо коротко, то вона освіжає шкіру, в певній мірі регулює роботу сальних залоз, робить шкіру гладкою, сприяє загоєнню ранок і заспокоює. Водичку можна використовувати і для тіла, і для волосся. Деякі гідролати навіть можна приймати всередину для підвищення імунітету, але це обов'язково має бути вказано на упакуванні!


Зручний пульверизатор розпшикує воду хмаркою дрібненьких крапельок, які приємно охолоджують і дійсно освіжають шкіру. В будь-яку пору року така хмаринка, як ковток свіжого повітря для шкіри. Зазвичай я наношу воду на лице зразу після вмивання, а тоді вже зверху крем. Так він швидше вбирається і краще працює на моїй шкірі. До того ж трояндова водичка дуже натурально пахне і під час використання є ще й неабиякий сеанс ароматерапії. Я задоволена водичкою, бо з її використанням моя шкіра дуже добре себе почуває. А досить велике упакування, якого вистачить мінімум на півроку, коштує всього 77 грн. Хіба ж це не круто? Купити її можна тут.

А ви користуєтеся трояндовими водичками? Яку обираєте для себе? Пробували цю?

Продукт надано для незалежного
тестування ТОВ "ВО "ВРОДА""

You Might Also Like

6 коментарі

  1. очень нежные фото получились )) розу кстати люблю в любой косметике и парфюмерии ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Я теж люблю аромати з трояндовими нотками, тільки не приторними))

      Видалити
  2. У мене чомусь - не знаю причини - не складається саме з трояндовим ароматом в косметиці. А шкода, бо ж це надзвичайно корисний інгредієнт в догляді за шкірою.
    Але ти так розписала про цю водичку, що я хочу спробувати ще раз із трояндою :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже шкода, я люблю трояндовий аромат у будь-яких засобах! Спробуй, в неї дуже легкий, майже невідчутний, запах)

      Видалити
  3. обожаю розовую водичку! красивый пост!

    ВідповістиВидалити