S&B Monoi de Tahiti Oil

22:59

Привіт, красуні! В холодну пору року в мене досить сильно страждає волосся - сохне, більше січеться і потребує більш активного і живильного догляду. Та сама ситуація і зі шкірою. Навіть не дивлячись на те, що вона жирна, навіть дуже, від холоду, сухого повітря і вітру в мене можуть з'являтися лущення, які мене аж ніяк не радують. Кілька тижнів тому я відкрила для себе абсолютно новий і універсальний засіб для догляду - масло Моной де Таїті, про яке і збираюся вам сьогодні розповісти! Більше під катом ↓


Масло Моной де Таїті отримують шляхом анфлеражу. В першу добу після збору квіти Тіаре занурюють в кокосове масло, яке витягує з квітів активні компоненти і речовини. Таким чином кокосове масло збагачується  і вбирає в себе окрім корисних компонентів ще й неймовірний аромат квітів Тіаре. Завдяки саме такому способу виробництва масла, в ньому зберігаються всі корисні речовини.


Маселко приїхало до мене у 100 грамовій пластиковій баночці перев'язаній джутовою ниткою і з ярличком Hand Made. Насправді, дуже люблю, коли у косметики ручної роботи на упакуванні є якісь елементи, написані від руки. Одразу відчувається причетність виробника до кожної баночки і частинка вкладеної душі. Країна-виробник Англія, моє маселко придатне до 06.2018. Зберігати його потрібно при кімнатній температурі або й у холодильнику у міцно закритому упакуванні, уникати потрапляння прямого сонячного проміння.


Як і звичайне кокосове масло, це затвердіває і при кімнатній температурі, але легко тане навіть від контакту з пальцями. Біле у твердому стані і прозоре у рідкому. Запах - нереальний. Навіть не знаю як його описати, але все ж спробую. Пахне як батончик Баунті, але ще й з нотками шоколадно-ванільного бісквіта. Щоб точно мене зрозуміти - треба просто спробувати і ви вже не зможете перестати його постійно нюхати, як і я 😊


Дуже радує, що масло можна багато разів підігрівати і охолоджувати і воно не буде втрачати своїх корисних властивостей. Взагалі масло Моной де Таіті є надзвичайно універсальним засобом - воно ідеально підходить для догляду за шкірою обличчя і тіла, також зони навколо очей. Ще це чудовий заспокоюючий і відновлюючий засіб після засмаги, підходить для догляду за обвітреними губами, пересушеним волоссям і в якості масла для масажу. Як бачите, спектр дії дуже широкий, але це навіть не половина з усіх його можливостей і способів застосувань.


Масло можна використовувати як самостійно, так і в поєднанні з іншими маслами, збагачувати ним засоби для догляду за обличчям, тілом і волоссям. Я частіше за все використовую маселко самостійно. Невеличку порцію підігріваю на водяній бані і наношу на волосся як маску на кілька годин перед миттям. Воно круто живить волосся і розгладжує, робить його блискучішим. Кілька разів наносила і у якості крему для обличчя - дуже задоволена результатом. Шкіра стає ніжною, зволожено, пружною і без відчуття важкості і жирності на лиці. Зараз цей спосіб відклала, але коли температура впаде до -10 і нижче - неодмінно повернуся. В якості бальзаму для губ теж добре працює. За одну ніч зможе відновити дуже сухі губи і перетворити їх з кураги на щось людське. Я підозрюю, що як би я не використала це маселко - воно постійно буде класно працювати. Дуже раджу звернути увагу на цей крутий продукт, упакування на 100 г вистачить на дооовго, гарантую! Купити масло Моной де Таїті можна тут.

А ви користуєтеся маслами в догляді? Пробували таке?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією S&B

You Might Also Like

16 коментарі

  1. Таке я точно не пробувала.
    Почитала і полізла дивитися :)
    А окрім інстаграму, десь ще є сторіночка? Дуже цікаво подивитися асортимент.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наскільки мені відомо, сторінка є тільки в Інстаграмі) Там можна знайти всі засоби фірми)

      Видалити
  2. класне таке, із задоволенням спробувала б)

    ВідповістиВидалити
  3. интересное масло) кокосовое люблю, это тоже можно попробовать

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я до простого кокосового вже і не хочу вертатися, це мені дуже сподобалося своїм ароматом і дією!

      Видалити
  4. Мені так подобається аромат Тіаре! Я від нього в захваті! Мені точно таке потрібно, тим більше що зараз я різними маслами користуюся дуже активно! Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я тепер теж палкий прихильник цього запаху! О, рада, що пост з'явився так вчасно!) Дякую за візит)

      Видалити
  5. Чудове маселко)) в мене теж такі проблеми з сухістю шкіри, от тепер знаю що варто спробувати і собі цю баночку))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Масло дуже дієве в боротьбі з сухостями, на зиму чудовий варіант)

      Видалити
  6. Виглядає чудово, я теж люблю кокосове маселко, особливо як маску для волосся, до тепер користувалась звичайним, але якщо можна ще й з цікавим ароматом, то звичайно що, ще більше захотілось, побігла дивитись на асортимент :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я, тепер це моя найулюбленіша маска) Рада, що маселко тебе зацікавило!

      Видалити
  7. Смак батончику Баунті з нотками шоколадно-ванільного бісквіта - то ж диво якесь! А як довго цей запах лишається на волоссі?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Точно) Запах тримається десь півдня, а потім або вивітрюється, або я звикаю і перестаю його відчувати)

      Видалити
  8. Віка, шикарний відгук, так і хочется бігом-бігом його собі придбати))))
    Запрошую в блог на конкурс спільно з Kosmystik)
    http://mykingdom1212.blogspot.com/2016/11/giveaway-in-my-kingdom-with-kosmystik.html

    ВідповістиВидалити