Bila Pava Provence Bath Salt

00:03

Глибокою осінню і взимку ванна стає моїм найкращий другом. Бо ж як приємно прийти з холоду додому і залізти в теплу ванну. До речі, вода повинна бути саме теплою, а не гарячою, щоб не висушувати вашу шкіру і не чинити негативного впливу на серце і судини. Але не будемо про все намудроване, давайте краще про класну сіль для ванни поговоримо! Сьогодні на порядку вечірньому денному  в мене сіль "Прованс" з олією та суцвіттям лаванди Біла Пава!


Сіль забезпечує дренажний ефект, посилює мікроциркуляцію крові, прискорює обмінні процеси і знімає набряки, а лаванда тонізує, регенерує шкіру, є відмінним антисептиком і божественно пахне.


Я дуже люблю скраби і солі в крафтових упаковках. З одного боку - це гарно, стильно і еко, а з іншого - трохи непрактично, бо від дотиків вологими руками такий пакет починає виглядати не зовсім естетично. Але я все одно їх прихильник, бережу від вологи, тримаю в кімнаті і не беру мокрими руками.


Вага досить хороша - цілих 500 г, яких має вистачити на довго. Для надійного захисту від потрапляння вологи всередину - на внутрішній стороні пакета є шар фольгованої плівки. Також міцний zip-замочок не дозволяє солі висипатися. Через прозоре віконечко добре видно крупинки солі і травки. Також на наліпках є склад і дата виготовлення. Термін придатності - 3 місяці.


Кристали солі різних розмірів - від маленьких піщинок аж до великих шматочків. Поміж ними багато квіточок і травинок, напевно, суцвіть лаванди 😊 Пахне сіль теж дуже класно - досить сильно і яскраво, але коли кидаєш жменьку її у ванну запах трохи слабшає і стає приємно-розслабляючим. До речі, пахне як лавандова сіль Альпсторіз.


Плюс-мінус таку кількість я використовую для одного прийняття ванни. Цієї солі мені цілком вистачає, вона повністю розчинається, залишаючи у ванній кімнаті приємний аромат і групки квіточок, які плавають туди-сюди по воді і так і норовлять заплутатися у волоссі на голові 😂 Сіль мені дуже сподобалася, вона класно розслабляє і одночасно тонізує. Приємно після теплої ванни з сількою залізти під ковдрочку і солодко заснути. А ще без докорів совісті скажу - ця сіль є аналогом солі Альпсторіз. Купити її можна тут або тут, а також в офлайн магазинах UAmade, Kovdra та DobroStore.

А ви любите сіль для ванни? Часто користуєтеся? І чи сильно тратитеся на таке задоволення?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Bila Pava

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Использую периодически соль, но не часто, сушит. Соль, пена и бокал шампанского - просто мечта!))
    http://aleksandraoleksenko.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. Люблю подольше понежиться в ванне, так круто расслабляет:) Пробовала соль Альпсториз, мне так понравилась, думаю, эта ни чем не уступает:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я ванну люблю, але тільки в холоди) Сіль абсолютно нічим не гірша, а по ціні ще й краща!

      Видалити
  3. сольки :) також люблю сольки, це просто рай для шкіри, м'язів і взагалі всього тіла.
    коли я набираю ванну з сіллю - то це однозначно буде цілий комплекс масочок на все, що можна, і улюблена книга :)
    а якщо сіль ще й ароматизована - то плюс ароматерапія :)
    дякую за красивий пост! такий реласковий :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також коли маю час ще й масочки-скрабики додаю і кайфууую))
      Дякую за візит!

      Видалити
  4. очень люблю морскую соль, особенно с цветочками и травками)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А мене навпаки деколи травки нервують, бо їх не витягнеш з волосся, якщо заплутаюся) Але розслабляючий результат від такої ванни класний)

      Видалити