Yunay Eyebrow Wax

22:52

Привіт, красуні! Я вже дуже заскучилася за вами і за блогом!  Сесія вже майже закрита, а тому я з новими силами і натхненням повертаюся до писанини 😉 Сьогодні хочу розповісти вам про одну недавню, ну добре, давню, знахідку! Мова піде про віск для живлення і вкладання брів від YunaY!


Віск - одна з останніх новинок бренду. Він досить багатофункціональний, бо окрім вкладання і живлення брів його можна використовувати для кінчиків волосся і "прилизування" пушкового волосся, яке особливо надокучає взимку, в самий розпал носіння шапок.


Засіб знаходиться в невеличкій металевій баночці, яка досить щільно закривається - відкривається. Це точно той варіант, коли нігті не постраджають. Не дивуйтеся, що на упаковочці немає ніякої інформації - бренд зараз у стані розробки нового дизайну і на майбутніх баночках-скляночках вже будуть присутні усі потрібні користувачеві відомості.


Під кришечкою ховається жовтенький віск, який нагадує сонечко, якого так не вистачає взимку 😞 Запаху практично не має, лише дуже легко пахне касторовою олією. У складі є бджолиний віск, кандедільський віск, касторова олія, масло какао, оливкова олія, вітаміни А, Е, F.


За текстурою віск щось середнє між жирненьким бальзамом і воском (масло масляне). Ніби як тверда суміш олій, але і притаманна воску тягучість теж присутня. Приємна у використанні текстура, яка легко тане від дотику теплих пальчиків і не потребує сильних заморочок.


Зазвичай я використовую віск на брови на ніч, хоча і вдень кілька разів пробувала. Для нанесення я беру одноразову щіточку для туші, відколупую трохи воску і щіточкою розношу його по всій бровині 😃 Віск не робить волоски блискучими, скоріше вони починають виглядати більш доглянутими одразу після нанесення. За рахунок олій у складі віск ще мав би прискорювати ріст нових волосинок, але в мене і так дуже швидко відростають брови, я тільки і встигаю бігати на корекцію 😂 Як засіб для кінчиків і пушкового волосся віск працює чудово! Зовсім маленької його кількості треба, щоб пригладити неслухняні антенки. Особливо взимку мене це дуже рятує і я навіть час від часу ношу віск з собою в сумочці. Добре, що розмір баночки дозволяє це робити. 
Загалом скажу, що такий віск досить корисна і приємна у використанні штучка. До того ж універсальна і бюджетна. Ціна такого кругляшка - 70 грн. Купити його можна тут або тут.

А ви користувалися коли-небудь такими засобами? Знайомі з цим?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Yunay

You Might Also Like

5 коментарі

  1. Прикольний засіб.
    Треба буде придивитися, бо я дуже пухнастюсь :)
    А що ти брівкам робиш, що вони у тебе ростуть швидко?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж пухнастик, то цей віск мене добряче рятує)
      З бровами нічого не роблю, вони самі ростуть дуже швидко))

      Видалити
  2. Ще не користувалась віском для брів) Зазвичай в мене капсулки с аєвітом замість віску)
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це теж мій перший досвід користування воском) Ой, капсулки це цікаво) Треба почитати про них)

      Видалити
  3. Looks interesting! Lovely photos ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    Follow for follow via GFC & Bloglovin? Lemme know ♥

    * Blog de la Licorne *

    ВідповістиВидалити