M&D Natural Cosmetics Hydrophilic Cleansing Oil

23:07

Однією з головних проблем зими є сухість. І зовсім не важливо який у вас тип шкіри, бо навіть моя жирнюча лущиться не менше, як суха. З іншого боку - ця зима стала для мене порою відкритті у косметичному плані. І одним з них я хочу з вами сьогодні поділитися. Гідрофільна олійка ручної роботи від M&D Natural Cosmetics.


Гідрофільна олія "Обліпиха та апельсин" є чудовим засобом для зняття макіяжу та очищення шкіри, яки не сушить її

Якщо хтось раптом не знає, гідрофільна олія - це поєднання олії з іншими корисними компонентами, яке при контакті з водою самоемульгується, утворюючи ніжне молочко, що м'яко очищує шкіру і знімає макіяж без подразнень і пересушування шкіри.


Олійка від M&D спакована у пляшечку, її об'єм 50 мл. Забіжу наперед, і скажу, що цього огогого як багато, бо використовується вона мега економно. До горлечка прив'язана етикетка з усією інформацією про засіб. Великий уклін і плюс в карму компанії за те, що вказали дату виготовлення і термін придатності. Бо як я помітила, деякі фірми дозволяють собі того не робити. 😠


Пляшечка має зручну помпу. Її крок досить малий, тому для одного вмивання я використовую 8-10 натискань. Упакування, як на мене, величезний провал. Моя олійка постійно стоїть вертикально на поличці і постійно протікає через горлечко. Не знаю, яка магія змушує олійку рухатися проти сили тяжіння, але по пляшечці постійно стікають оражневі ріки. При чому, згадую, що до мене олійка доїхала в посилці без протікань, а почала "ридати" вже після того як я почала нею користуватися. Сподіваюся, що це одиничний випадок, або компанія зверне на такий момент увагу.


Як і говорить інструкція: наношу сухими руками на сухе лице поверх макіяжу і починаю возити це "мєсіво" туди-сюди. Навіть туш стираю. Неприємних відчуттів при потраплянні в очі не було помічено. Далі змочую руки в теплій воді і емульгую всю цю красу. Олійка зразу перетворюється на молочко і легко змивається. Не залишає після себе жирності. Але я все одно вмиваюся ще гелем чи пінкою. Що мені найбільше сподобалося і зробило цю олійку відкриттям зими - з нею я забула про сухість шкіри і живильні креми. Такий вид очищення чудово підходить на холодну пору року, бо не пересушує, а навіть додатково зволожує личко. Після вмивання шкіра дуже ніжна і така "напітанная", насправді приємне відчуття.
Без докорів сумління раджу вам звернути увагу на цю олійку, бо це дійсно зимовий мастхев. Тим більше, що в асортименті є ще багато інших олійок - трояндова, гарбузова, ромашкова. Я от поклала око ще на трояндову. Має бути класна! Купити олійки можна на сторінках бренду в Instagram, Vk або Fb.

А ви користуєтеся гідрофільними олійками? Які можете порадити? Знайомі з цією?

Продукт надано для незалежного 
тестування компанією M&D

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Надо попробовать. Я пока не пробовала подобные средства.

    ВідповістиВидалити
  2. Чим класні гідрофільні олійки? Вони чудово змивають усе на своєму шляху, а за термін придатності й дату виготовлення уже величезна подяка)
    Про тару, ну не усі наші виробники приділяють їй увагу..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, вони дійсно все змивають) Я теж помітила, що на упакування звертають менше уваги. Зате сам продукт хороший)

      Видалити
  3. Пользуюсь гидрофильным маслом, у меня от Душки))
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, дякую за підказку) Я Душку ще не пробувала, але тепер хочу!

      Видалити
  4. О, гідрофільні олійки - то для мене відкриття року просто :)
    Цікаво було почитати, дякую, Вікторіє!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І для мене вони стали відкриттям року, справді гідний продукт)
      Дякую, Оксано, що читаєш!

      Видалити