Skinlab Cleansing Foam | Oily & Combo Skin

00:13

Я досить часто змінюю засоби для вмивання, бо ніяк не можу визначитися який формат мені підходить більше: гель, пінка, убтан, молочко чи щось інше. Сьогодні хочу розповісти вам про нову для мене фірму натуральної косметики ручної роботи - Skinlab і їхню пінку для вмивання жирної і комбінованої шкіри, погнали! 😉


М'яко очищає від забруднень, вирівнює тон шкіри, має в'яжучий ефект.

Тільки я познайомила вас із одним з нових брендів на ринку української натуральної косметики ручної роботи, як прийшла черга знайомити з іншим 😊 Skinlab - косметика, родом із Києва, яку робить чарівна дівчина Лора, яка постійно вдосконалює свої знання і вміння на різних курсах і майстер-класах.


На порядку денному сьогодні пінка для вмивання жирної і комбінованої шкіри. Вона поселилася у звичній для пінок пляшечці з помпою-піноутворювачем. Об'єм 150 мл. На наліпці ззаду можна прочитати склад і рекомендації щодо зберігання. Термін придатності до шести місяців. Єдине чого немає на моїй баночці - дати виготовлення. Сама не знаю чого. 😞


Помпа, як на мене, досить туго натискається. Сили мого вказівного пальця не вистачає, щоб витиснути повну порцію пінки. Але, звичайно ж, це проблема лише упакування і на вміст ніяк не впливає. Крок помпи не великий і не малий, середній. Для одного вмивання мені потрібно півтора натиски. Пінка утворюється пишна і якась ніби вершкова. Дуже приємна на дотик. Пахне як аїр).


Пінка дуже приємна до обличчя і при нанесенні стає менш пухнастою, а трохи більш водянистою. Непогано справляється із залишками макіяжу. Про туш не скажу - бо не вмиваю нею зону навколо очей. Змивається без труднощів. Після вмивання робить шкіру свіжою, ніжною і матовою. Але з нанесенням крему після вмивання не варто тягнути, бо шкіра дуже швидко стає сухою. Щодо вирівнювання тону шкіри навіть не знаю, що сказати. Бо зараз користуюся кислотними кремами, тому тон і так вирівнюється. Хоча я все-таки думаю, що пінка теж у цьому процесі відграє не останню роль. Моя шкіра подружилася з пінкою, не викинула жодного "коника" за час тестування.
Для власниць жирної і проблемної шкіри точно можу радити, думаю, ваша шкіра буде задоволена. Купити пінку можна тут.

А який формат засобів для вмивання ви обираєте для себе? Любите пінки?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Skinlab

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Дякую за знайомство з брендом (і продуктом)! Не чула раніше про Skinlab.
    Я люблю і пінки для вмивання, і гелі, не можу вибрати щось одне. Хоча, певно, вмивалки в якості гелю використовую частіше.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка! Я теж постійно розриваюся між пінками і гелями)

      Видалити
  2. оо, пінки я люблю! тільки єдині пінки, які я ну дуже люблю - то корейські, у них свій формат, і поки я не зустріла його більше. якраз-якраз ось закинула пост про свою нову бананову :)
    а такого формату пінки я пробувала від Ельфи - не пішло воно мені. ще й не люблю тугі дозатори - у Ельфи теж із цим пунктик вийшов.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я до корейських пінок ще не дійшла, піду почитаю про твою) Мені подобається пінка Nature.Med і в них чудовий дозатор, ніколи ще не підводив!

      Видалити
  3. У меня всегда в запасе стоит пенка, если кожа требует нежности.
    https://lolazas.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  4. И я люблю пенки! Хотя, макияж смываю гелем плотным чаще, а вот чистую кожу утром, на ночь умываю обязательно какой-то нежностью))) Нравится от Виши и Натурмед - обе неплохи. Эту еще не пробовала, присмотрюсь, спасибо за обзор)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Гелі і пінки дві мої любові - ніколи не можу визначитися чим користуватися)) Будь ласка!

      Видалити
  5. Чудовий опис! Мені б така сподобалась та й давно саме пінки в мене не було. Дякую дуже за огляд!

    ВідповістиВидалити