Svija Handmade Cosmetics Квіткова вода для обличчя Лаванда і Меліса

22:42

Тоніки ніколи не були бажаними продуктами в моєму догляді. Вони завжди мене чимось та й не влаштовували. То залишали липкість, то давали якесь неприємне відчуття на шкірі або і зовсім не робили нічого. Але потім в моєму житті настала ера квіткових вод і гідролатів і я кардинально переглянула своє ставлення до тонізування шкіри. Сьогодні представляю вашій увазі квіткову воду з лавандою і мелісою Svija Handmade Cosmetics.


Заспокоює подразнену шкіру, тонізує та чудово освіжає. Можна використовувати в якості тоніка для щоденного догляду за обличчям.  Засіб підходить для всіх типів шкіри.

Svija - це натуральна косметика ручної роботи, що виробляється невеличкими партіями заради збереження максимальної свіжості продуктів. У виготовленні засобів використовуються якісні інгредієнти лише рослинного походження.


Квіткова вода для обличчя поселилася в зручній стомілілітровій пластиковій пляшечці. Темний пластик чудово захищає вміст від попадання світла всередину, а отже продукт довше зберігається свіжим і не втрачає своїх властивостей і корисних елементів.
У складі засобу гідролати лаванди та меліси, які виконують протизапальну та тонізуючу функції, підвищують місцевий імунітет шкіри. Гідролат зеленого чаю покращує колір обличчя, зволожує та освіжає шкіру.


Пляшечка оснащена зручним пульверизатором, який розпилює воду дуже дрібними крапельками, утворюючи невагому вологу хмаринку, в яку так і хочеться кожного разу пірнути. Так як вода цілком натуральна і не містить ніяких віддушок, запах трохи специфічний. Суміш лаванди, меліси і зеленого чаю утворює якийсь трав'яний запах з ноткою деревини чи чогось такого.


Зазвичай, я наношу воду на щойно вмите лице в якості тоніка і провідника крему в глибші шари шкіри. Водичка досить швидко вбирається, тому я або дуже швидко наношу крем або пшикаю по-більше на себе 😃 З моїми кремами вона чудово працює, вони швидко вбираються без залишку. Але тут є і друга сторона монети - якщо перестаратися з кількістю води, можна занадто розбавити крем і він не буде так добре працювати, як би мав.


Крім того я ще й протягом дня пшикаю на себе водичкою, бо це опалення робить з мене сухар 🙎 А водичка як раз добре зволожує шкіру і знімає сухість.
Загалом, крутий засіб, ще й натуральний і ручної роботи. Якщо ви теж ніколи не були прихильником тоніків - раджу спробувати, ви точно зміните свою думку, як і я. Купити Квіткову воду для обличчя Лаванда і Меліса Svija Handmade Cosmetics можна тут.

А як ви ставитеся до тоніків? Любите чи пропускаєте цей крок у своєму догляді?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Svija Handmade Cosmetics

You Might Also Like

12 коментарі

  1. Я теж ніколи не любила тоніків, просто вважала це додатковим кроком в догляді, який зовсім не потрібний :) Але теж не давно знайшла перший яким я задоволенаі, і теж весь такий квітково-травяний, мабуть таки в них щось є :)

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за пост, впервые читаю про бренд)
    http://www.mirandabeautyworld.com/

    ВідповістиВидалити
  3. В мене теж від цього опалення така суха шкіра стала, але тоніки ще з 15 років полюбляю))
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Опалення - це зло) Класно, а я тільки зараз почала ними користуватися)

      Видалити
  4. Я тоніки люблю, але не всі. Нещодавно знайшла "свій", що не сушить і не дає плівку, і після якого не має відчуття "терміново нанеси крем!"
    А от водичками та гідролатами не користувалась ще. Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, клас! Було б цікаво почитати про такий класний за описом тонік) Гідролати чудовий варіант, ніколи не залишають неприємних відчуттів на шкірі)
      Будь ласка!

      Видалити
    2. Незабаром планую пост про цей тонік ☺

      Видалити
  5. Прижднуюсь до нелюбителів тоніків :)
    Єдине, як я їх іноді сприймаю - це отакий формат з дозатором-спреєм. Зараз у мене від Пьєль Косметікс таке.
    З гідролатами ще не знайома, ніяк до них не доберусь :)
    Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вирішила трохи схитрити і тепер, якщо тонік подобається, а упакування - ні, то переливаю його в таку пляшечку зі спреєм))
      Засоби П*єль мені дуже подобаються) Буде відгук на нього?

      Видалити