Svija Handmade Cosmetics Гель для вмивання, Гідрофільна олія, Молочко для тіла

22:33

Привіт! Давненько я не з'являлася, а вся причина у нарешті хорошій і сонячній погоді у Львові. Я дуже багато часу проводжу на вулиці, розглядаю сніжне місто, шукаю цікаві місця і просто насолоджуюся красою рідного Львова. А потім приходжу додому і падаю без сил, тому ні про які пости і мова не йде. Ну але то таке, я знову тут і знову взялася до справи.😊 Сьогодні розповім вам про набірчик мініатюр натуральної косметики Svija. Погнали!


Я вже знайомила вас із цим брендом, розповідала про нього тут. Всі продукти знаходяться в однакових прозорих баночках. Мають відкидні кришки і зручні дозатори. Об'єм, як я підозрюю ~ 50 мл. Є наліпка з назвою бренду і знизу на кожній баночці з назвою продукту. А тепер про все окремо. ↓
Першим засобом, який мені найбільше сподобався і, який закінчився в мене за кілька годин до написання посту, буде гель для вмивання з гідролатом шавлії, мигдальною олією та екстрактом імбиру.


Гель для вмивання дбайливо очищує шкіру від забруднень, запобігає запаленням, при цьому допомагає зберегти необхідний рівень зволоження шкіри.

Гель має приємну консистенцію: не надто рідку, яка так і хоче витекти з баночки, і не надто густу, яку треба видавлювати з зусиллями. Аромат теж прийшовся мені до душі. Легко пахне цитрусами, але тільки якщо нюхати сам гель. Під час використання не відчутний і після не залишається на шкірі.


На колір гель прозоро-мутний. Піниться не дуже сильно, ну але ж це натуральний продукт без агресивних ПАР, тому плюс. Добре очищує, не пересушує шкіру. І після використання немає бажання терміново обмазатися жирненьким кремом. На моїй шкірі не викликав ніяких виспань. Купити його можна тут за хорошою ціною, поки ще діє активна пропозиція.


Наступний продукт з трійки - гідрофільна олійка для очищення шкіри з екстрактами меліси та шипшини.


Гідрофільна олія чудово очищує шкіру та пори від забруднень й косметики, водночас живить і зменшує запалення. При контакті з водою перетворюється в ніжну білу емульсію та легко змивається.

Олійка підходить для комбінованого і жирного типів шкіри, саме те, що мені треба. На колір як оливкова олія, хоча у складі її зовсім немає. Пахне теж олією. 😂 Склад: олія виноградних кісточок, олія з насіння гарбуза, емульгатор рослинного походження (полісорбат-80), вітамін Е, екстракт шипшини, екстракт меліси, ефірна олія апельсина, ефірна олія грейпфрута.


Гідрофільну олію треба наносити на сухе обличчя, трохи "повозюкати" по макіяжу, змочити руки водою і продовжити масажувати личко. При контакті з водою олійка емульгується і утворює щось типу легкого молочка. Добре змиває макіяж, навіть туш. Деколи залишає по собі трохи маслянистості на шкірі, але я все одно користуюся вмивалкою, тому не страшно. Взагалі такий спосіб зняття макіяжу мені сподобався і я вже скоро розповім вам про ще одну гідрофільну олійку. А цю купити можна тут.


І замикає цю мініатюрну трієчку конячок баночок молочко для тіла з екстрактом герані.


Молочко добре зволожує, пом’якшує та зменшує сухість шкіри. За рахунок легкої та ніжної консистенції повністю вбирається шкірою та не залишає масного відчуття.

В таке ж маленьке пластикове упакування налили і засобу для тіла. Класний варіант "на попробувати". Текстура в молочка як збиті кондитерські вершки - ніжна і повітряна. Найбільше я боялася запаху герані, бо з ним в мене ніколи не складалося. І ура, молочко пахне якимось квітковим ароматом з пудрово-косметичними нотками.


Під час розподілення по шкірі молочко стає водянистим і швидко вбирається без слідів. А шкіра стає дуже ніжною. Я використовую його більше як крем для рук. Маленьку баночку зручно носити в сумці, а через те, що він не залишає слідів і жирності можна зразу брати в руки телефон, папір, ручку.


Як крем для рук використовується молочко дуже економно, для одного "намазування" беру крапельку як на фото і мені її цілком вистачає. Молочко теж зараз зі знижкою, тому, якщо зацікавилися - поспішіть. Купити його можна тут.

А ви знайомі з продуктами Svija? Що можете порадити?

Дякую, що дочитали цей довгопост!❤

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Svija Handmade Cosmetics

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Даже никогда не слышала о такой марке. Спасибо за знакомство! Люблю натуральные продукты:)

    ВідповістиВидалити
  2. Обожнюю гідрофільні олійки))

    ВідповістиВидалити
  3. сонечко і хороша погода - то дуже добре :) краще багато гуляти, аніж сидіти за компом і писати пости :) чесно.
    цікаво буде спробувати гідрофілочку і порівняти з тією, яка у мене є зараз

    ВідповістиВидалити
  4. Я познайомилась з продукцією Svija, коли побачила у Уляни пост про поживний крем ☺ Мені якраз такий був потрібен. Тепер теж його можу порекомендувати, бо він дійсно класний!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я бачила цей крем) Значить візьму собі на наступну зиму, дякую)

      Видалити