Mary Kay Gel Liner Duo #Dramatic Gold | Limited Edition

21:56

Привіт! За останній місяць я майже кожного дня ходила зі стрілками. Що ж тут дивно? Для мене це дуже навіть дивно, бо малювати я їх не вміла. Ну як, сама стрілка то виходила, а от зробити їх симетричними і однакової товщини - от де була найбільша проблема. Я вже хотіла перестати пробувати взагалі, але тут до мене прийшла нова лімітована колекція декоративки Mary Kay 😍 Сьогодні розкажу вам про одну з її частинок - подвійну підводку для очей у відтінку Dramatic Gold ↓


Тонка і стильна підводка - легкий золотий або бронзовий акцент уздовж вій, що виділить вас з натовпу.

Mary Kay - компанія, про яку знають всі, користуються її косметикою і люблять. Але дуже мало людей знає, що їй вже понад 50 років, а в Україні вона представлена вже майже 20. Та не будемо дуже відступати від теми - давайте розглядати підводку. 😊


Невеличка баночка спакована у картонну коробочку з дизайном в кольорах колекції. На її боковинках є багато інформації, яку можна прочитати натиснувши на фото. Всередині також був і листок-вкладиш з інформацією різними мовами.


Сама баночка не дуже велика, всього 4 грами. Так мені здалося з самого початку. Але, забігаючи наперед, скажу, що підводка використовується так економно, що вистачить її на рік-два. Але все залежить від частоти використання. На дні є наліпка з назвою відтінку.


Упакування багате на сюрпризи 😉 Баночка зовсім неспроста має таку "антену", там ховається пензлик для самої підводки. До речі, досить зручний.


Пензлик як пелюстка, має дві пласкі широкі грані і дві тонкі, які лезо. Якщо захотіти, ним можна намалювати як тонкі, так і ширші стрілки. Але я відкрила для себе ідеального помічника - Zoeva 317 Wing Liner і тепер постійно користуюся тільки нею.


Баночка з підводкою поділена на дві половинки товстою пластиковою перетинкою.


Підводка гелева, дуже ніжна. По відчуттях - як суфле або мус. Нереально приємна. Вона легко ковзає по повіці, застигає не швидко, отже можна поправити якісь погрішності в процесі малювання. Обидва кольори гарні і підходять до моїх карих очей. Мають в собі багато золотих іскорок.


Золотий - як зістарене золото, гарний і багатий колір. Самостійно його не використовую, тільки у внутрішній кутик для омбре стрілки. Але як варіант - золотим кольором можна робити тонку стрілочку над класичною чорною. Буде супер!
Бронзовий - чудово підійшов мені як самостійний колір для повноцінної стрілочки на кожен день. Як тільки кудись виходжу з дому - обов'язково ним користуюся.


Так виглядає мій щоденний варіант макіяжу очей. Стрілочка і туш. В такому вигляді підводка тримається на моїх жирних повіках цілий день, не відбивається. Але я і не наношу підводку на зони заламування. Це теж грає не останню роль. Якщо часто терти очі - підводка зітреться. І не лише ця, багато інших зроблять так само. Змивається дуже легко, звичайною міцелярною водою. Ніяких подразнень в мене не викликала, але в мене не чутливі очі.
Без всяких вагань і докорів сумління раджу спробувати цю підводку, хоч колекція лімітована, її ще можна купити тут. А я тим часом поклала око на чорну гелеву підводку Mary Kay, вона теж має бути хороша!

А ви користуєтеся підводками? Часто? Яку можете порадити?

Продукт надано для незалежного 
тестування компанією Mary Kay Ukraine

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Я з кремовими продуктами МеріКей не дружу зовсім :) з сухими дуже, а от з кремовими - ні :) але цей екземплярчик вразив насправді... тому я ще подумаю, чи варто так категорично відкидати :)
    Віко, тобі ну дуже гарно з цими кольорами! Просто казково, неймовірно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я поки не багато з асортименту пробувала, але задоволена) Особливо цією підводкою - вона тепер мій мастхев)
      Дякую, Оксанко, мені дуже приємно!

      Видалити
  2. Гарненька стрілочка) я ще тільки такий формат підводки не пробувала, поки повністю задоволена рідкими

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Сашунь! А в мене з рідкими якось не складається - користуюся або гелевими/кремовими або фломастерами) Але зараз як раз чекаю одну рідку, маю на неї надію!)

      Видалити
  3. А мне все-таки жидкие подводки нравятся больше, хотя именно эту я не пробовала

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А мене хоч вбий - не можу рідкою намалювати нормальну стрілку)) Тільки фломастером або такою гелевою))

      Видалити
  4. Потрясная стрелочка получилась!:) Просто влюбилась в этот цвет - такой неизбитый. оригинальный. И пост очень красивый, повеял весной:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. То все підводка так) Дуже зручна в користуванні! Я під кольору теж в захваті - користуюся кожного дня) Дякую, Настя!

      Видалити