Dr. Sante Anti Hair Loss Shampoo

22:58

Продовжу розповідати вам про новинки для волосся Dr. Sante. Ну як новинки, поки я тестувала це все і поки дійшла черга писати, то всі засоби вже можна знайти у вільному продажу в будь-якому куточку України. Про олійку для росту волосся я писала тут, а наступним продуктом у лінійці є шампунь. Про нього мова і піде ↓


Trichogen Complex проти випадіння волосся. Стимулює ріст, для слабкого, схильного до випадіння волосся. Дбайливо очищує волосся і шкіру голови


Шампунь поміщений в темну пластикову пляшку, об'єм 250 мл. Оформлення в стилі бренду. Відрізняється тільки кольорами, що не сплутати з іншими серіями. На обох сторонах є наліпки з усією інофрмацією про засіб. Натискайте на фото і читайте 👆Упакування зручно лежить в руках і не вислизає, коли вони мокрі. Відкидна кришка працює без вибриків, за весь час користування не зламалася. Це плюс.


Аромат в засобу приємний. Якийсь теплий, нагадує східні запахи. Консистенція як у звичайного шампуню, тільки більш желейна. Приємна у використання. На колір шампунь абсолютно прозорий. Використовується досить економно. такої пляшечки мені вистачило десь на півтора місяці використання через день. І я намилюю волосся двічі.


Шампунь добре піниться, утворює багато ніжної піни. Сильно очищує волосся, аж до скрипу. І це не дивно, бо першим кроком в лінійці йде олійка на корені, а її ж потім треба вимити. Але шкіру голови і корені волосся після тривалого використання не пересушуються, бо маска також наноситься на корені. Але про це вже наступного разу 😊 Шампунь не обтяжує волосся. Після висихання воно гладке, ніжне і розсипчасте. Я дуже люблю коли волосся таке, це надзвичайно приємно!
Фото волосся після використання всіх засобів,як завжди, шукайте в останньому пості про цю лінійку засобів 💇
Якщо ви раптом зіткнулися з проблемою випадіння волосся - раджу звернути увагу на ці продукти. Результат від використання олійки для росту можна побачити тут. Більше інформації про шаміпунь і місця, де його купити є тут.

А ви пробували ці засоби? Чим рятуєтеся від випадіння волосся?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

8 коментарі

  1. В заметки! Пригодится мне это средство!

    ВідповістиВидалити
  2. оу, я чекала цей пост :)
    тільки мені тепер цікаво - наскільки швидко він вимиває фарбу?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксанка, мені так приємно))
      Можливо, буде вимивати швидше, ніж звичайні шампуні, бо дійсно глибоко очищує. Я завжди перший раз намилюю цим, а другим - якимсь більш живильним шампунем) Якщо ти теж промиваєш два рази - то можеш спробувати і таку схему)

      Видалити
  3. Не пробовала эту серию, теперь интересно почитать о маске! Спасибо за отзыв!

    ВідповістиВидалити
  4. захотелось попробовать!
    а какой у тебя тип волос, Виктория?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене жирне біля коренів і нормальне по довжині волосся)

      Видалити