NUB: Nail Urban Beauty Nail Polishes #08 Carribean #59 Her Name Is Judy

21:54

Привіт! Хто близько зі мною знайомий - знає, що я майже завжди з гель-лаком. А все тому, що як тільки я знімаю його, в мене одразу ламаються нігті. Особливо часто таке відбувається після невдалого зняття. Але тим не менше, я час від часу все таки користуюся звичайними лаками. І от ще взимку моя колекція поповнилася двома красенями нового українсько-американського бренду NUB (Нуб). Сьогодні про них мова і піде. ↓


Nail Urban Beauty - яскравий новий бренд в nail-індустрії. Він для тих, хто обожнює рух, драйв, і ніколи не стоїть на місці. Для тих, хто молодий, жадає нових відкриттів і з легкістю змінює свій образ. Адже життя - штука яскрава і виглядати потрібно яскраво! Інакше жити буде нудно! :)


Перший лак 08 Carribean. Дуже гарний літній відтінок, насичена ягідка. Саме влітку я найчастіше ношу такі кольори на руках і ногах. Дуже мене порадувало те, що у складі немає цієї жахливої п'ятірки шкідливих компонентів - формальдегіду і формальдегідних смол, толуолу, дібутил флатату і камфори. 👌


Текстура лаку мені сподобалася - не рідка і не густа, вміру така хороша. Сподіваюся, з часом він не загустіє. Кісточка на перший погляд здалася мені дуже тонкою і я думала, що ми не подружимося. Але при нанесенні лаку на нігті, вона "розкривається" і за два рухи можна промалювати всю нігтьову пластину.


Перший раз лак в мене зовсім не ліг( Чи то рученьки не звідти чи просто зірки не так стали, але наступна спроба виявилася дуже і дуже вдалою. Лак без бази і топу відносився 6 днів і тільки на сьомий почав сколюватися на кутиках. Достойно витримався, як на мене 👍


Як можна бачити на фото - власний глянець лаку дуже хороший, тому топ можна і не наносити. Я власне так і роблю, коли ношу його 😃 Відтінок і характеристики лаку мені більш ніж підходять, тому я впевнено відправляю його в улюбленці. Цей відтінок на сайті NUB - тут. Ціна всього 60 грн, що теж не може не радувати!

Наступний відтінок дуже і дуже незвичний для мене. І при його виборі я трохи накосячила)


Відтінок - 59 Her name is Judy. На сайті і в розсилці лак виглядав як сірий метал, що дуже мене привабило. Але насправді лак має лавандовий перелив і якийсь ніби сатиновий чи перлинний відблиск.


Кісточка така ж як і у попереднього лаку. Нею без проблем можна промалювати нігті, зробити рівну лінію біля кутикули і не порозмазувати все по бокових валиках. Звичайно, все залежить і від вміння наносити лак, але і кісточка тут грає не останню роль.


В цього відтінку немає свого глянцю, коли він висихає, то стає майже матовим. І з-під цієї матовості проглядає перлинний перелив. Виглядає дійсно гарно, що з топом, що без 👌


Як і попередній колір, цей добре відносився майже тиждень без топу і бази. Знімається він трохи важче, ніж прості глянцеві лаки, бо є в ньому щось таке, що я не змогла розгадати. Хоча на сайті написано - "шимер", може і так) В будь-якому випадку цього красунчика ви точно маєте зацінити самостійно, бо ніякі фото не передадуть його краси 😍 і ціна дозволяє 👍Цей відтінок на сайті NUB - тут.

А ви вже встигли спробувати лаки NUB? Якими користуєтеся взагалі? Звичайними чи гелями?↓

Продукт надано для незалежного 
тестування компанією NUB Ukraine

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Перший (червоний) для мене занадто яскравий, а от другий я б залюбки спробувала б. Бо зараз з коді перескочила на фарби, ну, і чесно кажучи, не в захваті!
    http://stasbb.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Там на сайті таке різноманіття відтінків, що можна знати на будь-який смак))
      Я вже не перший раз чую, що фарби не виправдовують сподівань(

      Видалити
  2. 6 днів??? у мене не більше 3 днів - і то на другий вже сколи з'являються.
    але найкраще мої нігтики почувають себе взагалі без лаків.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, дійсно 6 днів) сама в приємному шоці)) Без лаку - взагалі не мій варіант - зразу ламаються під корінь((

      Видалити
  3. уже успела попробовать их лаки, классные! правда носила чуть меньше недели)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Класно, що тобі теж сподобалися лаки) Це все дуже індивідуально, думаю, в кожного лаки тримаються по-різному)

      Видалити