Mary Kay Simply Cotton Body Lotion

23:53

Як би я не лінувалася мазатися кремами, і як би мені не було лінь - все одно треба це робити, бо шкіра сохне і вже за якийсь десяток-півтора років зовсім не подякує мені 😐 Тому з усіх зол я вибрала найменше - легкий лосьйон для тіла Mary Kay ↓


Щоб легкий шлейф аромату супроводжував вас протягом всього дня, рекомендується підкреслювати його засобами для тіла аналогічної лінії. Саме тому аромати туалетної води "Легкий Коттон" знайшли своє відображення в Лосьйоні для тіла і Гелі для душу, які додадуть шкірі чудовий тонкий аромат, зволожать її і зроблять більш пружною.


Лосьйон для тіла є продовженням аромату Simply Cotton, який крім стандартних функцій зволоження і пом'якшення, ще й підтримує аромат туалетної води і продовжує його стійкість. На коробці є короткий спосіб застосування і призначення засобу, а також склад і мінімальна інформація про виробника. Натискайте на фото ↑ і читайте.


Засіб спакований у високу тубу майже кольору Тіффані і об'ємом майже 200 мл 😂 Для мене такий формат упакування досить зручний у використанні, але все ж я більше прихильниця баночок з кришками, що відкручуються, які не треба щоразу брати в руки, аби долити порцію крему. Кришка щільно закривається і не дозволяє крему втікати за межі туби)


На самій тубі також є небагато інформації. Основне - після відкривання засіб тримати відкритим не більше 12 місяців.


Лосьйон має дуже приємний легкий аромат і таку ж невагому консистенцію. Без проблем розподіляється по шкірі, швидко вбирається і не залишає липкості і жирності на шкірі. Загалом, на літо саме те, що треба. Цей засіб однозначно потрапляє у рекомендації. Купити його можна тут.


Продукт надано для незалежного 
тестування компанією Mary Kay Ukraine

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Летние фото и упаковка приятная) на лето с такой текстурой должно быть классно)

    ВідповістиВидалити
  2. Для лета идеальное средство!

    ВідповістиВидалити
  3. у мене колись були такі мініатюрки, то я дуже любила їх консистенцію і вплив на шкіру, хороші лосьйончики

    ВідповістиВидалити