Nature.Med Маска для ослабленого волосся

11:18

Наступним кроком у моєму догляді за волоссям Nature.Med є маска. Вона призначена для ослабленого волосся, тому я вирішила, що на літо вона добре підійде, бо сонце і гаряче повітря мають досить згубний вплив ↓


Маска інтенсивно зміцнює, живить і відновлює волосся по всій довжині, стимулює ріст, роблячи його сильним, пружним, гладким, блискучим, слухняним і менш ламким.


Масла жожоба і чебрецю зволожують і насичують волосся вітамінами і мінералами. Кератин активно регенерує ушкоджені ділянки волосся і живить по всій довжині, захищаючи від зовнішніх впливів. Флавони часнику і екстракт цибулі запобігають випадінню, сприяючи відновленню структури волосся.


Мені подобається, що маска запакована у коробочку, на якій можна знайти всю потрібну інформацію про засіб і ще, всередині був інформаційний буклетик, в якому є опис кожного засобу бренду для волосся, також засоби поділені за проблемами і є наведені показники ефективності цибулево-часникового комплексу.


Для додаткового захисту була ще й контрольна стрічка, тому маску точно ніхто не відкривав до вас. Для мене це дуже важливо, бо я часто бачу в наших магазинах, як дівчата/жінки дістають з коробок креми (не тестери) і просто починають лізти туди руками. Жаах, це мене вражає, не розумію такого 😠


Мене одразу привабила консистенція маски - вона досить густа, така rich. Мені схожа на батер для тіла. Дуже приємно розподіляється по волоссю.


Після цієї маски моє волосся таке приємне на дотик, рухаю його постійно, а потім сварюся на себе, що не можна того робити. Ще воно стає якимось дуже гладким, шо не може не радувати і найголовніше - воно не пушиться від вологи 🙌 Я так довго шукала засіб, який буде втихомирювати мою кульбабку у вологу погоду і от він, кожен раз дивився на мене з полички, а я не звертала увагу 😐 Однозначно записую цю маску в улюбленці і обов'язково повторю покупку!
Засоби можна купити в найближчому Watsons/Eva або на makeup.ua чи naturemed.info

А якою маскою ви зараз користуєтеся? Які можете порадити?

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Не пробувала таку.
    Але точно такі ж емоції у мене викликає нова серія для волосся Кокос від Ельфи :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, я ще не добралася до кокосової лінійки) Але треба спробувати))

      Видалити