Watsons Beauty Box. July'2017

20:55

Привіт! Нещодавно до мене прийшла коробочка з новинками мережі магазинів Watsons! 😍 Мені було так приємно роздивлятися її наповнення, що я хочу поділитися ним і з вами також 🙌 Цього разу в розсилку потрапили сонцезахисні засоби Sun Ozon і новинки для догляду за волоссям Bothea. Погнали!


Так виглядає все наповнення коробочки. Всі засоби повнорозмірні і дуже потрібні в догляді, особливо влітку. Але давайте роздивимося кожен засіб ближче!


Сонцезахисне молочко Sun Ozon Classic Sonnenmilch SPF 20 має середній рівень захисту для не засмаглої, чутливої шкіри. Захищає від UVA та UVB випромінювання. Водостійке. Не викликає подразнень. Молочко має легку текстуру, яка швидко вбирається і не залишає липкості на поверхні шкіри. Аромат дуже легкий і ненав'язливий.


Наступний крок для гарної засмаги - олійка-спрей Sun Ozon Classic Sonnenolspray SPF 6 призначений для використання в якості активатора засмаги. Він володіє базовим захистом, тому призначається для смаглявої, а також вже звиклої до сонячних променів шкіри. З таким спреєм забезпечено більш швидке набування шкірою красивої рівномірної засмаги і попереджаються сонячні опіки. Крім того, шкіра отримує зволоження, природне сяйво і блиск, надійно захищена від зневоднення.


Продовженням сонцезахисної лінійки є спрей для волосся із захистом - Sun Ozon Haarschutzspray mit UV-FilterВін захищає волосся від шкідливого сонячного випромінювання та попереджає його пересихання. Підходить для фарбованого волосся. Захищає від солоної та хлорованої води. Не обтяжує волосся і не робить жирним.


Після засмаги важливо допомогти шкірі прийти в тонус і відновити баланс вологи. Для цього в лінійці є лосьйон після засмаги є вітаміном Е - Sun Ozon Apreslotion mit Vitamin EВін заспокоює вражену сонячним промінням шкіру, зволожує її та захищає від передчасного старіння. Має приємну консистенцію молочка-гелю. Дуже швидко вбирається, зволожує шкіру і пом'якшує її.


Для випадків, коли опіку не вдалося уникнути в цій серії також є SOS засіб для заспокоєння шкіри - Sun Ozon Apres Intensivpflege SOS mit Pantenol. Він інтенсивно відновлює і заспокоює вражену сонцем шкіру. Має легку нежирну текстуру, не залишає жирності на шкірі і швидко вбирається. Також в засобу нейтральний аромат з легкою ноткою ментолу.


Друга частина коробочки складається із засобів для волосся Bothea! Почну, мабуть, з олійки, що наноситься перед миттям волосся. Олія Bothea Pre-Shampoo Oil - ефективний засіб із новою формулою та натуральнимим складниками, який надає помітний ефект і догляд. Використовується як лікувальний компрес для волосся перед миттям. Інтенсивно живить і відновлює волосся, забезпечує ефективне кондиціювання, розплутуючи волосся і полегшуючи розчісування, завдяки наявності в складі екстракту амли індійської.


Наступний крок - щампунь Bothea Full Volume Shampoo для тонкого волосся. Шампунь з природними екстрактами м'яти і розмарину призначений для надання об’єму тонкому і ослабленому волоссю. Має рівень рН 5,5 і делікатно очищає волосся, надає тонізуючу і освіжаючу дію, надає волоссю додаткову щільність і об’єм, завдяки наявності в складі екстрактів м'яти і розмарину. Після застосування шампуню волосся стає об'ємним, слухняним, набуває сили і блиску.


Для підсилення дії шампуню, в розсилці також є маска із серії Bothea Full Volume MaskМаска Bothea для тонкого і ослабленого волосся. Маска ефективно кондиціонує волосся, має тонізуючу і освіжаючу дію, надає волоссю додаткову щільність і об’єм, завдяки наявності в складі натуральних екстрактів м'яти і розмарину Північної Африки. Після застосування маски волосся стає об'ємним, слухняним, легко розчісується і отримує здоровий блиск.


Наступний засіб  - зволожуючий спрей Bothea Moisturising Spray. Продукт поєднує в собі лікувальні відновлювальні функції та забезпечує ефект кондиціонування, ідеально підходить для нормального і тонкого волосся. Інтенсивно зволожує волосся, не обтяжуючи його. Цей засіб збагачений Омега-6 на олійній основі, що сприяє оновленню клітин і глибокому зволоженню. Високий вміст вітаміну Е, з відмінними антиоксидантними властивостями, глибоко живить волосся, не пошкоджуючи його. 


І завершує цю чудову карусель засобів мус для тонкого волосся Bothea Full Volume Volumizing Mousse. Він надає об'єм тонкому волоссю, а особлива формула піни-мусу - зручне рішення у застосуванні. Засіб ідеально підходить для короткого волосся, ущільнює волосся, забезпечує натуральну фіксацію, помітно збільшуючи об'єм і полегшуючи укладку. Має тонізуючу і освіжаючу дію, надає волоссю додаткову силу і еластичність, завдяки наявності в складі натуральних екстрактів м'яти і розмарину Північної Африки. 


Таке в мене вийшло знайомство з усіма засобами, сподіваюся, ви не втомилися читати) Розкажіть чи користувалися якимись з цих засобів і чи сподобалося? А я тим часом приступаю до тестування і вже незабаром поділюся з вами відгуками на все це добро ❤

Продукти надано для незалежного
тестування компанією Watsons Ukraine

You Might Also Like

8 коментарі

  1. хорошее наполнение коробки ))

    https://evgenijamir.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  2. Меня очень заинтересовали средства для волос, читала о них у девочек - отзывы впечатляют! Подожду и твой)
    http://beyoutiful.com.ua/?p=4492

    ВідповістиВидалити
  3. читала вже багато про ці засоби - народу вони подобаються :)

    ВідповістиВидалити
  4. ПРосто божественные средства для волос! У меня тоже были и как раз закончились. Маска вообще в фаворитах. Вместе с шампунем делали мне такой объёмище на голове)) Вернусь к ним обязательно. Немного экспериментов с новыми средствами и повторюсь снова))

    ВідповістиВидалити
  5. Масса интересных предложений в теме - косметика для волос сама пока отдаю предпочтение профессиональной косметике, хотя и дороговато. но зато оно того стоит

    ВідповістиВидалити