Ultima Spa маска для волосся

19:47

Знову рада вітати вас на моєму блозі! Сьогодні мова піде про маску для волосся Ultima. 


Маска впливає на волосяний фолікул, стержень волосини і шкіру голови на клітинному рівні, завдяки високій проникаючій здатності рослинних та ефірних олій, а також екстрактів рослин. 

Засіб поміщений у пластикову баночку, об'ємом 150 мл. Має кришку, що закручується і наліпку з назвою продукту.


На самій баночці також є наліпка з усією інформацією про продукт. Ціна: 180 грн.


Спосіб застосування: нанести необхідну кількість маски на мокре, попередньо вимите теплою водою волосся і шкіру голови, витримати від 40 до 120 хв, змити водою і щампунем.
Для досягнення максимального ефекту рекомендується: перед застосування використати скраб для глибокого очищення волосся і шкіри голови, розігріти в теплій воді волосся і шкіру голови, використовувати під час прийняття ванни/бані/сауни.


Вже після першого використання волосся набуде життєвої сили, доглянутого вигляду і здорового блиску, а кремова текстура і тонкий аромат зроблять процедуру простою і приємною.

Консистенція у маски гелева, аромат трав'яний, на волоссі після використання не відчувається. Під час розподілення по волоссю стає водянистою. Спочатку мене це здивувало, але завдяки цьому маска економно використовується. Під час витримування маски на волоссі ніякого дискомфорту не виникає. 


В основі маски - олія насіння броколі, яка миттєво перетворює волосся, живить шкіру, підвищує еластичність волосяного стержня.

Змивається маска легко, волосся стає дуже струменистим (рос. - струящийся), гладким. Після висихання мені не сподобалося, як виглядає волосся. А от зранку воно було ідеальним. Зазвичай після ночі з вологим волоссям - воно не дуже рівне, стирчить у різні боки. А зранку після використання цієї маски, я не повірила своїм очам. Волосся було таке, ніби після вирівнювача, навіть не сплуталося. Я дуже задоволена виглядом волосся. 

Чи користуєтеся ви натуральним доглядом за волоссям?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Ultima

*Для досягнення такого результату виробник радить 
не користуватися цими продуктами вперемішку 
з сульфатними та силіконовмісними

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Маска дуже класна! Якраз для мене: натуральна, витримувати на волоссі треба довго і супер дієва!

    Дякую за таку знахідку, Вікусь!)

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за знакомство, очень лблю уход за волосами. Как думаете, маска подойдет для очень сухих и волнистых волос?
    Какие у вас волосы?) Я только недавно на вашем блоге)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка! Так, думаю, вона трохи випрямить Ваше волосся і зволожить) У мене пряме волосся, зараз в досить хорошому стані, бо весь час тестую якісь засоби для волосся)

      Видалити
  3. Обожнюю натуральні засоби для волосся)

    ВідповістиВидалити
  4. Обожнюю такі засоби! Маски для волосся - це просто маст хев, а якщо українські, то тим більше) Не знайома з цим брендом, треба щось собі підібрати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також не можу жити без масок, переважно використовую їх як бальзам - на 5-7 хв)

      Видалити