Dr. Sante 0% Face Toner

22:07

Тоніками для обличчя я користуюся дуже рідко, але коли це все ж стається стараюся обрати для себе щось дієве, з хорошим складом і таке, щоб підходило під мій тип шкіри. Сьогодні розповім про гіпоалергенний тонік для всіх типів шкіри Dr. Sante 0%.


Тонік для обличчя нормалізує баланс вологи після очищення шкіри. Має заспокійливу дію. Екстракт женьшеню підтримує життєвий тонус шкіри, активізує обмін речовин в тканинах. Екстракт граната живить шкіру, пом'якшує і надає еластичності. Екстракт меліси тонізує, має протизапальну дію. Завдяки високовідсотковому вмісту соку алое вера тонік дарує шкірі зволоження і свіжість.


Тонік поміщений у плаский флакон з прозорого пластику, об'ємом 250 мл. Наліпки виконані у стилі і кольоровій гамі, що пронизують усю серію засобів 0%. Спереду є основна інформація про продукт і його призначення, ззаду - поширений опис лінійки і засобу, загалом, спосіб використання, інформація про виробника, склад і таке інше.


Флакон оснащений відкидною кришкою, під якою ховається невеличкий носик-дозатор. Він легко видає тонік назовні, не прискає, якщо не перевертати упакування дуже сильно.
Спосіб застосування: зранку і ввечері наносити легкими рухами на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте за допомогою ватного диску.


Тонік аболютно прозорий, має ледь відчутний аромат алое вера. Дуже приємно наноситься на обличчя, не сушить шкіру і не стягує її. Після використання не залишає відчуття дискомфорту, плівки чи липкості. Досить швидко вбирається. Я б сказала, навіть трохи зволожує. Як раз сьогодні протерла обличчя цим тоніком, але не наносила крем. І нічого катастрофічного зі шкірою не сталося. Вона ніжна, досить зволожена і приємна на дотик. Тому з легкістю можу рекомендувати цей тонік усім!

А ви любите тоніки для обличчя? Пробували цей?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Great post and review
    have a great day
    tweetykel.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  2. Зацікавив тонік)))на літо думаю підійде!

    ВідповістиВидалити
  3. а я не можу без тоніку. Такого ще не бачила, хотілось би спробувати. Дякую за огляд.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для мене це досить необов'язкова частина догляду за обличчям, але цей справді хороший)

      Видалити