Illusor Pearl Powder Primer/Veil

19:32

І знову починаю цикл постів про мінеральну косметику. І на цей раз вона українського виробництва! Знайомтеся, марка Illusor! А розповім сьогодні про перлинну пудру, яку можна використовувати і як праймер, і як вуаль, що завершує макіяж.


Перлинна пудра - подрібнені перлини. Така пудра добре тримає вологу у шкірі, а також містить корисні амінокислоти. Пудра перлів покращує обмін речовин і виводить вільні радикали, чим зміцнює захисні сили клітин організму, надає потужну омолоджуючу дію. При використанні перлинної пудри шкіра стає більш пружною, свіжою, еластичною, матовою, шовковистою, з'являється здоровий рум'янець, розгладжуються зморшки.

Праймер/вуаль поміщений у лаконічну пластикову баночку. Спереду є наліпка із назвою компанії, а на дні - з усією потрібною інформацією про вміст.


Склад: слюда, діоксид кремнію, пудра з перлин. Надзвичайно короткий і хороший склад, який так і манить скористатися продуктом. Під кришечкою ховається сифтер, щільно заклеєний захисною плівкою. Для більшої зручності плівка має неклейкий хвостик, за який її легко відірвати.


Пудра перлів виконує дуже багато функцій: зволожує, відновлює і живить шкіру, а також збагачує її необхідними живильними речовинами; має протизапальну та протиалергічну дії, захищає від УФ-променів, сприяє активній регенерації шкіри, продовжує стійкість макіяжу, покращує стан шкіри, розгладжує її та вирівнює колір обличчя.


Сама пудра білого кольору, без запаху. Після нанесення обличчя зовсім не вибілює. Текстура у неї досить груба, але після розподілення по шкірі цього зовсім не помітно. Вона добре матує і зовсім не сушить. Трохи навіть згладжує пори. І як праймер, і як вуаль чудово справляється зі своїми функціями. Якщо ви так само як і я любите мінеральну косметику - раджу придивитися. Цю та інші пудри Illusor можна купити тут.

А які праймери у вас улюблені? Взагалі ними користуєтеся?


Продукт надано для незалежного
тестування компанією Illusor

You Might Also Like

0 коментарі