AlpStories Lavender Massage Oil

22:34

Привіт! Продовжую розповідати вам про чудові засоби AlpStories! Натуральна косметика родом з-під самих Альп підкорила мене з першого знайомства своїм натуральним складом, відмінними доглядовими властивостями і страшенно приємними ароматами. Сьогодні мова піде про олійку для масажу з запахом лаванди. Запрошую!


Помякшуюча суміш з органічних олій солодкого мигдалю, жожоба, та органічних ефірних олій евкаліпта, сосни і лаванди розроблена спеціально для підтримання вашої внутрішньої рівноваги.

Олійка поміщена у дуже приємний, гладкий металевий флакон, об'ємом 250 мл. За рахунок того, що флакон з металу - сонячні промені не потрапляють всередину і ніяк не впливають на вміст. 


Збоку на упакуванні є наліпка з усією інформацією про олійку, складом, описом, способом застосування та застереженнями. Усі продукти AlpStories не містять парабенів, мінеральних олій, штучних барвників, синтетичних ароматизаторів і силіконів. А також всі засоби є абсолютно веганськими і не тестуються на тваринах.


Олія солодкого мигдалю робить шкіру м'якою, еластичною та захищає її від висихання. Олія жожоба глибоко живить шкіру вітамінами та високоякісними жирними кислотами, а також регулює вміст вологи у шкірі. Покращує еластичність і життєву силу  шкіри. Лаванда з її тонким ароматом і дорогоцінними екстрактами надає відчуття гармонії та розкішний догляд за шкірою. Багатий аромат органічної ефірної олії лаванди, заспокоює  і відновлює внутрішній баланс.



Флакон має дуже зручний дозатор-помпу. Вона зовсім не плюється олійкою, а плавно її видає. Силою натиску можна з легкістю регулювати кількість продукту, що виходить. Виробник радить наносити на шкіру щедру кількість олійки і масажувати круговими рухами до повного вбирання. Засіб прозорий і, як я вже казала, дуже натурально пахне лавандою.



Я використовую олійку кількома способами. На сухе тіло для масажу. Так вона відмінно розслабляє і знімає втому, а також це чудовий сеанс ароматерапії. Другий спосіб - наносити олійку на вологу шкіру для живлення і зволоження. Вона досить швидко вбирається і не залишає липкості. Можна вдягатися і не боятися жирних плям на одязі. І третій спосіб, який я відкрила для себе абсолютно випадково - додавати олійку в скраби для обличчя і тіла. Вона виступає і основою, яка не дає частинкам скрабу (в мене найчастіше - кава) розлітатися, і відмінним зволожуючим компонентом. Насправді, олійка дуже багатофункціональна і економна, але я поки не придумала інших способів її використання. Якщо ви користуєтеся ще якимись - дайте, будь ласка, знати у коментарях. Купити її можна тут.

А ви любите олійки для догляду за тілом?


Продукт надано для незалежного
тестування компанією AlpStories Україна

You Might Also Like

2 коментарі