Bioaqua Wonder Essence

13:31

Привіт, красуні! Хто зі мною досить тісно спілкується - знає, що я люблю робити набіги на китайський сайт - Aliexpress. Частенько замовляю якісь штучки для себе, подружок, одногрупниць і не тільки. На сайті завжди є з чого вибрати, одразу можна проглянути відгуки ще й з фото і вибрати оптимальний варіант. Близько півроку тому ми з мамою "шерстили" сайт в пошуках якихось крутих штук для догляду за обличчям і наткнулися на сироватку Wonder Essence з гіалуроновою кислотою і екстрактом чорниці, і одразу ж замовили. Що ж вона з себе представляє і чи сподобалася нам - читайте далі!


Містить 96% природних компонентів, коензим Q10. Сироватка поліпшує загальний тонус і мікрорельєф шкіри, омолоджує її, шкіра набуває сяючого вигляду. Має антиоксидантну дію.


Сироватка прийшла дуже надійно запаковна в пакет з повітряною подушкою і мала коробочку з міцного картону. Окрім всього коробочка була запаяна у герметичну плівку і заклеєна голограмою. Це якось навіть вселяє віру в якість і дієвість продукту.


На бокових сторонах коробочки також є інформація про засіб, його опис, склад та примітка щодо використання. Окремим пунктом навіть винесена "підходящість" для всіх типів шкіри. Об'єм 15 мл.


Всередині коробки пляшечка з товстого і темного скла лежала у пластиковій ванночці. Погодьтеся, круте і продумане упакування як для китайського сайту. Темне скло не пропускає сонячні промені в середину пляшечки і таким чином вміст довше зберегіється свіжим і дієвим. А наявність піпетки додає ще й гігієнічності.


Сироватка зовсім прозора, має приємний аромат, який не дратує і не відчувається після нанесення на шкіру. Консистенція, як і у більшості сироваток - трохи тягуча і слизька при розподіленні про шкірі.


Сироваткою користується мама, а я лише час від часу, коли шкіра в "ну дуже" поганому стані. Буває в мене таке(( Як самостійний продукт вона чудово зволожує і пом'якшує шкіру, трохи навіть підтягує її. Зранку виступає хорошою базою для макіяжу. Він не скочується по сироватці, а навіть навпаки, гладко на неї лягає. А ввечері сироватку можна додати до свого крему або збагатити її якоюсь олійкою. Я користуюся нею кілька разів на місць, коли шкіра виглядає дуже втомленою, бугристою і тьмяною. За 2-3 використання вона змінюється в кращу сторону. Використовується засіб економно - на все обиччя і шию треба всього 2 крапельки, а в поєднанні з надзвичайно низкою ціною (~50-60 грн) за таку якісь - сироватка взагалі чудова штучка!
Купувала сироватку Bioaqua Wonder Essence тут.

А ви замовляєте з китайських сайтів, особливо косметику? Пробували цю сироватку?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Я ще косметику з цього сайту не замовляла, дуже цікаво)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вже і догляд спробувала і декоративку, поки всім дуже задоволена!)

      Видалити
  2. Я поки що там канцтовари тільки замовляла, але треба подивитися і інші розділи. Дякую за гляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, я постійно заглядаюся на канцтовари, але поки ще нічого не купувала))

      Видалити
  3. класснючее по описанию средство

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити