AlpStories Rosemary Shower Gel

21:41

З Новим роком, красуні! Я вирішила довго не загулювати  і одразу ж почати писати постики 😊Сьогодні поговоримо про класнючий гель для душу давно улюбленої мною марки AlpStories з Розмарином!


Справжній розкішний аромат розмарину та органічні екстракти алое вера, роблять гель для душу прекрасним доповненням до вашого звичайного купання. Надайте вашій шкірі оновлення та пробудіть свої почуття, за допомогою гелю для душу розмарин. 


Розмариновий гель для душу зручно розмістився в пляшечці об'ємом 250 мл. На етикетці навколо упакування є багато різної інформації: від опису-складу-терміну придатності до позначок про те, що засіб не тестується на тваринах та вироблений в Європі, під самими Альпами.


Під відкидною кришечкою заховався зручний дозатор у вигляді невеличкого виступаючого носика. Регулювати кількість продукту, який виходить з пляшечки можна силою натиску на боковинки.


За текстурою гель як гель. 😂 В міру густий і щільний. За кольором мутно-білий, трохи прозорий. Пахне дійсно як розмарин. Тут слова навіть зайві, бо косметика AlpStories славиться своїми надзвичайно правдивими і натуральними ароматами.


Використовується засіб досить економно, для одного миття достатньо зовсім невеличкої кількості гель, приблизно як на фото. Добре піниться, утворює ніжну піну і приємно, м'яко очищує шкіру. Не пересушує. При тому, що взимку я дуже рідко, ну добре ніколи не, користуюся кремом для тіла, шкіра в мене завжди в хорошому стані і без лущень. Запах на тілі залишається на досить довгий час, але парфуми не перебиває і відчутний лише, якщо притулитися носом прямо до шкіри. Я дуже задоволена цим гелем, точно придбаю ще якийсь з іншим ароматом, бо він вартий абсолютно кожної витраченої копієчки. Купити гель для душу AlpStories Розмарин можна тут.

А яким гелем для душу ви зараз користуєтеся? Знайомі з гелями AlpStories?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією AlpStories Україна

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Викусь, большое спасибо за отзыв! Напомнила мне мои впечатления, у меня был такой вариант и он невероятно хорош!!!
    Приглашаю тебя поучаствовать в нашем розыгрыше)
    http://beyoutiful.com.ua/?p=1097

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка! Рада, що гель тобі також сподобався) Він дійсно дуже-дуже хороший)
      Дякую за запрошення, обов'язково візьму участь!

      Видалити
  2. Hello, thank you very much for the follow! Im following back! ^^~

    ВідповістиВидалити
  3. Не користувалась цією серією) Дякую за пост)

    ВідповістиВидалити
  4. Я не люблю гелі для душу. Проте, цей непоганий.
    Ще не знайома з брендом.
    Віка, дякую за пост!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я, навпаки, дуже люблю) Тоді не гай часу і знайомся, засоби Альпсторіз варті уваги)

      Видалити