Чистотіл: Марсельське Мило Корсіканський Евкаліпт

17:35

Привіт! Цей пост буде присвячений  милу від українського виробника натуральної косметики Чистотіл. Натуральне мило я люблю, тому з радістю протестувала це і вже готова поділитися своїми враженнями із вами!


Мило було запаковане у плівку, під нею була вкладка зі всією інформацією про мило. На ній, на жаль, відсутня тільки дата виробництва.


Це мило ручної роботи для щоденного використання. Має приємний аромат евкаліпта і володіє легким пілінг ефектом. Евкаліпт містить масла, фітонциди, ароматичні речовини, що володіють антисептичними властивостями і є прекрасним засобом проти вугрової висипки і фурункульозу, допомагає в загоєнні і очищенні ран. Випаровуючись, ефірні масла позитивно впливають під час захворювань верхніх дихальних шляхів. Олія виноградних кісточок нормалізує діяльність сальних залоз, сприяє омолодженню шкіри і підвищенню її пружності, а оливкова олія оберігає шкіру від висихання і надає зволожувальну дію. 

Щодо зовнішнього вигляду мила, то це непрозора основа з величезною кількістю подрібленого листя евкаліпту. Запах приємний, нерізкий. Ціна: 35 грн.


Мило прекрасно  підійде на кожен день  для догляду за нормальною і схильною до жирності шкірою.

Мило гарно піниться, активна піна добре очищує шкіру "до скрипу", але не пересушує. Воно не викликало нових висипань на моїй шкірі, а плямки від старих - зникають швидше. Чудово заспокоює проблемну шкіру. Мені подобається шовковистість шкіри після використання мила. Зовсім не розкисає у мильничці і економно використовується. Я з радістю ним користуюся і вам раджу спробувати!

Чи користуєтеся ви натуральними милами?

P.S.: тепер до блогу можна долучитись за допомогою кнопки "Приєднатись до цього сайту" на правій панелі!
Продукт був наданий для незалежного 
тестування компанією Чистотіл

You Might Also Like

0 коментарі