Avon Spring Collection 2015

21:17

Сьогодні хочу розповісти про кілька продуктів Avon із постійної лінійки декоративної косметики з оновленими весняним дизайном.

Він залишається попереднім, лаконічним, чорний глянцевий, але ці милі рожеві квіточки, на мою думку, додають особливого шарму. У мене є 4 продукти з цієї серії: матові рум'яна ніжно рожевого кольору, лак для нігтів з цієї ж гами, туш для вій і помада чарівного кольору винної ягоди.
Avon  SuperSHOCK Mascara in Black
Ця туш має достатньо велику силіконову щіточку з дрібними і густими щетинками. 
Вії з цією тушшю виглядають природньо. Щіточка чудово їх розчісує, підкручує та додає мінімального об'єму. Підійде для макіяжу "без макіяжу" або вій, що не потребують нічого суттєвого від туші.
Avon Ideal Luminous Blush in Heavenly Pink
Матові рум'яна кольору 'baby pink'. Мають ніжну текстуру і надзвичайно невагомі. Нейтральний рожевий колір, що не має ні теплого ні холодного підтону. Я в захваті від відтінку, він дає легкий і природній рум'янець, ніби щічки порозовіли на морозі який мороз навесні?:) Віддають колір досить слабо, тому, гадаю, що краще підійдуть для білосніжок. На обличчі тримаються близько 5-6 годин.
Дзеркало займає всю внутрішню поверхню кришки. Також в комплекті йде компакта кисть.
Avon Nailwear Pro+ in Cotton Candy
Як говорить нам сама назва - це колір цукрової вати.
Лак має широкий пензлик, яким зручно малювати ногтьову пластину у кілька помахів. Навіпрозора текстура лаку робить нігті доглянутими на вигляд і може служити основою для французького манікюру. Сохне лак ± 20 хв. і має хороший глянець.
Avon Ultra Lipstick in Wine Berry
Помада насиченого винного кольору без шимеру.
Має глянцевий колір, лягає на губи дуже приємно.  Не зволожує їх, але й не сушить. Тримається 3-4 години, сходить поступово. Витримає легкий перекус.
Ну і наостанок мій макіяж з використанням героїв цього посту
Чи пробували ви щось із цих продуктів? І чи сподобалося вам? Які кольори ви обираєте на весну?
Продукти були надані для тестування

You Might Also Like

3 коментарі