Beauty UK Matte Bronzer #2 (Dark)

18:16

Останньою моєю косметичною покупкою став матовий бронзер Великобританської фірми Beauty UK. Про нього і піде мова.

Зовнішній вигляд: бронзер поміщений в упаковку з чорного глянцевого пластику, має посередині прозоре віконечко, а також налічує цілих 11 грамів! На поверхні вибитий шахматний візерунок.
Розмаїття кольорів: в лінійці представлено лише два кольори - medium та dark. Medium достатньо коричневий з теплим підтоном. На світлій шкірі може виглядати рудою плямою. У свою чергу Dark - це чудовий відтінок для контурування - коричнево-сірий з холодним підтоном. Ідеально підходить для створення тіні під скулою.
справа нанесений в 2 шари, зліва - розтушований

Моє враження: упаковка дуже міцна і щільно закривається. Хоч візерунок і красивий, з ним доведеться попрощатися за умови активного користування. Текстура бронзера дуже м'яка і ніжна, але хорошою його рисою є те, що він не пилить при набиранні на кисть. Також цей продукт має чудову пігментацію, але не лягає плямами, його легко розтушовувати  і нашаровувати. Бронзер підійде людям з середнім тоном шкіри, а світленьким раджу наносити його легкими рухами пухнастою кистю.
Висновок: я люблю цей бронзер, він не лежить на шкірі, як щось чужорідне, а створює цілком природну тінь під скулою і додає обличчю скульптурності. Я можу рекомендувати його усім охочим.
Які засоби ви обираєте для корекції  обличчя? Чи пробували цей?

You Might Also Like

5 коментарі