Diva Carbon Black Volume Mascara

15:57

І знову привіт усім! Цього разу розповім вам про надзвичайно бюджетну туш, яку я купила за порадою Юлі з Mandaryna Beauty Blog. Глянувши на ціну я, не роздумуючи, побігла на касу. Що з цього вийшло - читайте далі!


Туш знаходиться в яскраво-рожевій упаковці з чорними буквами. Об'єм: 10 мл. Колір: чорний. Ціна: мені вона дісталася за ~ 40 грн по акції, звична її ціна  ~ 56 грн. На наліпці можна знайти всю інформацію, що нас цікавить.


Під ковпачком ховається невеличка силіконова щіточка, якою зручно промальовувати вії. З одного боку в неї коротенькі щетинки, а з іншого - довгі. Це дозволяє рівномірно нанести туш на вії, прочесати та розділити їх.


Консистенція рідкувата, за півтора місяця користування зовсім не підсохла. На щіточку не набирається надлишок туші. Лягає на вії без грудочок, не склеює їх в 'одну велику вію'. Єдине, що вона не надає обіцяного об'єму, лише подовження. Але я знала, що купувала, бо Юля мене одразу попередила про це.


Протягом дня туш добре носиться, не обсипається, не відбивається навіть на моїх жирних повіках. Легко знімається навіть міцелярною водичкою. Її можна легко нашаровувати. А тепер пропоную подивитися на результат на віях.


Туш гарно промалювала вії, розділила і підкрутила їх. Вона мені сподобалася, результат мене повністю влаштовує, а за таку ціну тим паче. 

Чи користувалися ви такою?
Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

16 коментарі

  1. Ресницы очень красивые! Никогда не обращала внимания на эту марку. Спасибо за рекомендацию, думаю, обязательно попробую эту тушь, цена очень заманчивая:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Віра!
      В бюджетних марках, на які ми рідко звертаємо увагу, зазвичай є безліч хороших продуктів) Сподіваюся, туш тобі сподобається)

      Видалити
  2. Дуже класна туш, я вже 2 упакування використала!)

    Дякую за згадку. Гарний огляд і класні фото, Вікусь!)

    ВідповістиВидалити
  3. Хороший продукт, гарні фото :)

    ВідповістиВидалити
  4. Реснички шикарные, мне понравилось, как тушь лежит на них:)

    ВідповістиВидалити
  5. Виглядає дуже гарно на твоїх війках, Вікусь! Так ніжно і легко.
    Супер туш!)))
    xox N.
    http://mielandmint.blogspot.co.uk/

    ВідповістиВидалити
  6. Ресницы Вау! Щеточка мне такая нравится) А где ты её покупала, в сети магазинов?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую!)
      Купувала у Watsons, там багато декоративки цієї фірми)

      Видалити