New Year's Manicure Idea + Current Manicure Routine

11:49

Привіт! Новий Рік уже не за горами, до нього залишилося менше тижня. Тому сьогодні покажу вам свою ідею манікюру для цього свята та розповім про засоби, які допомагають мені приводити нігті у норму. Ласкаво прошу!


Спершу я прибираю кутикулу. Для цього я використовую ремувер від Sally Hansen. Витримую його ~ 30 секунд, прибираю усе зайве за допомогою апельсинової палички. Мию руки з милом і витираю насухо. 


На моїх нігтях ще є лак, його я не стирала, щоб зменшити безпосередній контакт засобу із нігтьовою пластиною. Мені подобається як ремувер розчиняє кутикулу. І, як я помітила, вона почала повільніше наростати. Якщо раніше мені потрібно було проводити процедуру раз на 7-10 днів, то зараз я можу робити її раз на 14 днів або й рідше.


Тепер беру рідину для зняття лаку і ватний диск та починаю стирати лак з поверхні нігтів. У мене РДЗЛ фірми Siela. Вона добре справляється зі своїм завданням, не сушить нігті і пахне виноградом.


Далі наношу на нігті зміцнювальний засіб, він же буде базою під манікюр. В мене це Nogotok  Therapy - Heavy Duty Hardener - Надміцна Зміцнювальна Система.


Консистенція у цього засобу доволі рідка, він легко наноситься на нігті та вирівнює їх рельєф. Саме те, що треба для подальших дій. Справді зміцнює нігтики.


Тепер на усі нігті крім безіменних наношу червоний лак Golden Rose із серії Rich Color під номером 24. Чудовий класичний червоний відтінок.


Лак щільно лягає навіть у один шар, я деякий час навіть вагалася чи наносити другий . Та все ж нанесла. Сохне він швидко, тому це не забрало багато часу. Має чудовий власний глянець. Його широка щіточка дозволяє рівномірно розподілити лак по нігтьовій пластині всього за кілька рухів.


Далі наношу на безіменні пальчики чудовий золотий лак від Avon із серії Nailwear Pro+ у відтінку Golden Vision.


Його щіточка трохи менша від попередньої, та це не є мінусом. Нею також дуже зручно всього у кілька рухів заповнити кольором усю поверхню нігтя. Він красиво переливається і виблискує. Для більшої глибини кольору також наношу у два шари.


Після того як лак трохи підсохне - наношу прозорий лак-топове покриття від фірми M.A.G. Він додасть манікюру ще більшого блиску і продовжить його стійкість.


Він також має зручну щіточку. Вона не залишає полосок на поверхні попереднього шару, не тягне колір за собою та чудово самовирівнюється.


І останнім штрихом у моєму манікюрі буде олійка для кутикули від Vivienne Sabo "Bon Elixir". В упакування її цілих 15 мл. Користуюся нею вже дуже давно, а вона все не збирається закінчуватися. Приємно пахне мигдалем і чудово виконує свою роботу.


Ось, власне, і готовий манікюр!


Усі використані продукти: Sally Hansen Instant Cuticle Remover, Siela Nail Polish Remover, Nogotok Therapy Heavy Duty Hardener, Golden Rose Rich Color 24, Avon Nailwear Pro+ Golden Vision, M.A.G Nail Polish 001, Vivienne Sabo Bon Elixir Vitamin Nail Care Oil.


Манікюром я задоволена на всі 100%, а зважаючи на те, що тримався він 10 днів - на усі 200%.
Вважаю, що така класика завжди буде доречна, тим паче, що 2016 - рік вогняної мавпочки.
Дякую за вашу увагу і, що дочитали цей величезний постище.

А який манікюр ви будете мати у новорічну ніч?

Усі показані продукти були придбані 
за власні кошти. Не на правах реклами


You Might Also Like

13 коментарі

  1. Просто и со вкусом:) Я ещё не думала о маникюре на Новый год, но эта идея мне понравилась))

    ВідповістиВидалити
  2. Интересная идея для маникюра, и не только новогоднего;)

    ВідповістиВидалити
  3. Все дуже акуратно і витончено!
    Дякую і за детальний опис, і за красиві фото.

    В тебе дуже доглянуті ручки і нігтики! Манікюр чудовий)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юлінька! Надзвичайно приємно читати такі коментарі)

      Видалити
  4. Гарне поєднання. Червоне+золото! Чудова ідея для манікюру на НР.

    ВідповістиВидалити
  5. Красивый маникюр, Виктория!
    Отличный вариант на новый год)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Чомусь на саме на новий рік захотілося такого поєднання!

      Видалити
  6. очень красивый маникюр, красный с золотом смотрится шикарно)

    ВідповістиВидалити
  7. Ммм... красный цвет - как и желает Обезьянка ;) Очень аккуратный маникюр!
    А у меня будет синий. Точнее уже есть ;)

    ВідповістиВидалити