Младна: бомба для ванни "Ванільні небеса"

17:19

Привіт! Сьогодні я приготувала для вас пост про бомбочку для ванни "Ванільні небеса" від української компанії Младна.


Солодкий, вабливий аромат натуральної бомби для ванн «Ванільні небеса» віднесе вас до небувалих висот насолоди і блаженства, а її природні компоненти зроблять вашу шкіру ніжною і шовковистою.


Красива рожева бомбочка у формі сердечка була запакована у плівку, з інформації нічого не було. Навіть назви. Вага: 130-150 г. Ціна: 45 грн.


Сердечко дуже приємно пахне ванільним цукром, аромат досить яскравий. Поки бомбочка чекала свого часу запах розливався на всю кімнату. 
Склад: сода, лимонна кислота, вершки, крохмаль, морська сіль, олія солодкого мигдалю, олія абрикосових кісточок, гуарова камідь, червона глина, пудра цитрусових, куркума, ефірна олія ванілі, парфумерна композиція.


Але коли я кинула бомбочку у ванну весь аромат кудись зник. Вона зовсім не пінилася, тільки трохи шипіла. Бомбочка злегка забарвила воду у блідо-рожевий колір. Під попою, на дні ванни, було відчуття піску (вибачте за деталі). У Львові досить жорстка вода і бомбочка добре її пом'якшила. Також вона пом'якшила і шкіру. Після купання не було потреби користуватися додатковими зволожуючими засобами для тіла. Таке знайомство з неоднозначним враженням видалося у мене з бомбочкою для ванни від Младна.

Чи користуєтеся ви бомбочками для ванни?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Младна

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Аромат ванили в косметических средствах мне очень нравится. Жаль, что при контакте с водой он исчезает.
    Бомбочка милая :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Бомбочка дуже красива. Але, справді, хотілось би щоб аромат був і у ванні, бо він супер приємний)

      Видалити
  2. Дуже люблю приймати ванну, особливо з бомбочками. Чомусь насторожило те, що аромат зник і не розчинилась до кінця. Розчарування і дискомфорт..
    Рекомендую спробувати бомбочки Lюtique) І дякую за чесний відгук!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж люблю бомбочки! На черзі ще кілька "бомбових" відгуки)
      Дякую, зверну увагу на бомбочки Lюtique) <3

      Видалити