Creamwell Body Cream "Bounty"

17:45

Сьогодні починаю знайомити вас із ще однією фірмою, що виготовляє хендмейд продукти по догляду за обличчям, тілом та волоссям - Creamwell.



У складі крему 20% сировичавленого масла кокоса. Крем зволожує шкіру, регенерує, живить і додає оксамитовості! Захищає шкіру від УФ випромінювання, прискорює засмагу.



Крем знаходиться в упакуванні з прозорого пластику об'ємом 200 мл, має зручну помпу, якою можна легко регулювати кількість продукту, що виходить.


З інформації була лише наліпка з логотипом компанії та склад на листочку, причепленому скотчем. Склад: вода дистильована, олія Кокоса Біо нерафінована, олія льону, олія Ши, каприлові тригліцериди, оливковий емульгатор, гліцерин, натуральний зволожуючий фактор, екстракт алое, провітамін В5, вітамін Е, консервант Optiphen Ultra.


Консистенція у крему досить густа, завдяки цьому від економно використовується. Запах: пахне як натуральна кокосова олія. Колір: білий з легким бежевим відтінком. Ціна: 220 грн.


Спочатку крем я не зрозуміла зовсім - він абсолютно не хотів вбиратися, залишав на шкірі плівку, яка викликала у мене дискомфорт. Але згодом я почала наносити його на теплу шкіру після ванни - і засіб показав усі свої можливості. Звичайно, вбирається не миттєво, бо це ж все таки кокосова олія. Для цього йому потрібно 6-8 хв. Продукт добре пом'якшує шкіру, живить її та робить дуже приємною на дотик.

Якими кремами для тіла ви користуєтеся?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Creamwell




You Might Also Like

10 коментарі

  1. Цікавий склад в крему і спосіб використання. Люблю кокосову олію і для шкіри, і для волосся!

    Дякую за знайомство, Вікусь!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, кокосова олія - справжнє джерело корисностей для організму!

      Дякую за коментар, Юлінька)

      Видалити
  2. Цікаво про нього дізнатися, бо я вже так багато чула про цей крем! Я люблю олійки та молочко від АльпСторіс - дуже гарна якість і чудова дія. Але ніколи не забуваю відшукати щось нове)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Альспоріес ще не встигла спробувати, але також чула дуже багато хорошого про їхні продукти)

      Видалити
  3. This looks nice, love strawberry taste xoxo


    thefurthestthingfromperfect.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  4. люблю средства с дозаторами, для сухой кожи похоже он отличный

    ВідповістиВидалити