J'erelia Vesna Normal to Combination Face Cream

16:36

Догляд за шкірою обличчя є невід'ємною частиною щоденного догляду за тілом. Залежно від пори року він дещо змінюється, але залишається таким ж важливим. Сьогодні розповім про "зимовий" крем для обличчя від української компанії J'erelia (Джерелія).


Найлегший крем-флюїд ефективно усуває дефіцит вологи впродовж дня, контролює появу небажаного блиску. Забезпечує антисептичний бар'єр для шкіри, запобігає появі вугрів. Тонізує шкіру, освіжає, продовжує її молодість. Підвищує шкірний імунітет і опірність запальним процесам. Захищає шкіру від щоденного агресивного впливу навколишнього середовища. Натуральні рослинні олії є природними УФ-фільтрами.

Крем продається у милому мішечку, перев'язаному ниткою з мішковини і з етикеткою, на якій є назва продукту та артикул для замовлення.


Всередині нього ховається невеличка пластикова баночка об'ємом 50 мл. Упакування зовсім не гігієнічне, туди треба весь час запихати якийсь косметичний шпатель. На наклейці є уся інформація про продукт.


Консистенція: густий крем, який важко назвати флюїдом, але зовсім не жирний. Запах: ледь відчутний. приємний. Містить олію авокадо, олію какао, екстракт череди, олію оливи, касторову олію, пантенол, алантоїн.
Олія оливи містить вітаміни груп A, B, C, D, E, F, K, найпотужніші антиоксиданти (вітамін Е і олеуропеїн). Омолоджує шкіру на клітинному рівні.
Олія авокадо забезпечує клітинам шкіри повноцінне зволоження та живлення, значно покращує обмінні процеси в клітинах, робить шкіру пружною і еластичною, тим самим продовжуючи її молодість. Містить найширший перелік значущих мікро- і макроелементів, вітамінів.
Олія какао чудово живить, зволожує, пом'якшує, оживляє і тонізує шкіру, роблячи її ще більш ніжною, гладкою і сяючою. Захищає шкіру від сонця, вітру, морозу і нівелює наслідки такого впливу.
Екстракт череди має протизапальну, регенеруючу і пом'якшувальну дію.
Д-пантенол надає регенеруючу, зволожуючу, захисну дію, стимулює утворення нових клітин.
Алантоїн – ідеальний засіб для загоєння пошкоджених тканин. Він також пом'якшує і зволожує шкіру.


Незважаючи на те, що крем досить густий, він приємно розподіляється по шкірі, не залишає після себе відчуття плівки чи іншого дискомфорту. Швидко вбирається, залишаючи шкіру зволоженою. Не викликав у мене алергічної реакції. Після використання цього крему шкіра набує матовості і стає шовковистою і приємною на дотик. Добре прибирає лущення. Підходить для використання під макіяж. Я задоволена цим кремом і обов'язково спробую ще якісь.

Чи користуєтеся ви кремами від J'erelia?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією J'erelia

You Might Also Like

10 коментарі

  1. На вид совсем не флюид )) Но описание понравилось, и упаковка в мешочке просто очаровательная.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також флюїд уявляю зовсім іншим) Мішечок дуже симпатичний!
      Дякую за коментар)

      Видалити
  2. Якось дивно, такий густий крем назвати флюїдом...

    ВідповістиВидалити
  3. Обожаю густые крема на зимний период. Само оформление и текстура крема понравились, но как-то не дошли еще руки до джерелии. Кто-то в курсе, где именно производят эту косметику? Я имею ввиду не "Украина" а город, улицу и т.п.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мене також приваблюють густі креми на зиму. Конкретно цей крем виготовлений у Київській області, с. Рославичі, вул. Гоголя. Деталі про виробника є на кожному упакуванні, бо різні продукти, як я розумію, виготовляються на різних заводах)

      Видалити
  4. Маю маску з серії Vesna, тепер і кремчик хочу до пари. Гарно, що гарно лягає на шкіру і підходить під макіяж. Правда, хотілося б флюїду більше, якраз на весну))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, на весну крем вже буде занадто тяжкий. Чекаю твого відгуку на маску, щоб знати чи треба вона і мені)

      Видалити
  5. Сподобалась ідея з мішечком замість коробки. Дякую за чудовий огляд!

    ВідповістиВидалити