J'erelia Експрес-маска для жирної та комбінованої шкіри

19:02

Знову повернуся до догляду за шкірою обличчя. Розповім про експрес-маску для жирної та комбінованої шкіри від українського бренду J'erelia (Джерелія).


Експрес-маска глибоко, але при цьому дуже м’яко очищує шкіру обличчя, прибирає щільні лусочки, чорні цятки, звужує пори. Нормалізує процес себорегуляції та зменшує схильність до надмірного ороговіння. Має протизапальну та заспокійливу дію. Значно покращує та вирівнює колір обличчя, прибирає жирний блиск, надає шкірі матовості та оксамитовості. Моментально наповнює шкіру вологою та необхідними вітамінами та мінералами.

Маска має паперове упакування, на якому є вичерпна інформація про продукт, що знаходиться всередині. Маска на 100 % складається з екологічно чистих компонентів природного походження.


Всередині паперового упакування знаходиться два пакетики з маскою. Вони точно такі ж, як і у цих масок.


Маска пахне висівками, які є у її складі і активно доглядають за шкірою під час її використання.
Льон зменшує запальний процес, загоює, сприяє виведенню токсинів. Нормалізує процес себорегуляції, розм’якшує вміст пор, прибирає жирний блиск. Сприяє регенерації та оновленню клітин.
Овес – чудовий засіб для догляду за чутливою, млявою та ослабленою шкірою з ознаками старіння. Живить, зміцнює та зволожує втомлену шкіру. Вирівнює шкірний рельєф, зменшує глибину зморщок.
Жито – до складу житнього зерна входять амінокислоти, вітаміни Е, групи В, РР та А, а також кальцій, фосфор, цинк, марганець та інші мінерали. Активно живить та зволожує шкіру, вирівнює кислотно-лужний баланс.
Морська сіль насичує шкіру мінералами, очищує, усуває чорні цятки, тонізує, сприяє оновленню епідермісу.
М’ята тонізує, освіжає шкіру. Сприяє усуненню запалень, очищує пори, знижує подразливість шкіри.


Маски я роблю не часто, чомусь найменше люблю цю б'юті процедуру. Але ці маски спробувала і можу поділитися своїм враженням. Дістаю маску з пакета, кладу її у мисочку і заливаю водою. Трошки чекаю поки подушечка розбухне і починаю протирати лице. З подушечки виділяється мутна вода. Як я розумію - це висівки просочуються. Масажую лице кілька хвилин і змиваю. Як і радить виробник, наношу крем-флюїд з авокадо та екстрактом череди із серії Vesna (скоро напишу про нього). 
Після використання маски шкіра стає гладшою і свіжішою. Також маска добре прибирає жирний блиск і згладжує лущення. Такі маски досить хороші, якщо у вас немає великої кількості часу або треба швидко привести шкіру в порядок. 

Чи користуєтеся ви такими масками?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією J'erelia

You Might Also Like

13 коментарі

  1. Ого, такого ще не бачила) Дуже зацікавили)

    ВідповістиВидалити
  2. Интересный формат, пока не пробовала. Спасибо за информацию!

    ВідповістиВидалити
  3. Які класні маски! Дуже дуже дуже хотіла б спробувати! Треба замовити наступного разу, коли буду в Україні <3
    xox
    http://www.mielandmint.com/

    ВідповістиВидалити
  4. На горчичник похожа ))) Интересный формат

    ВідповістиВидалити
  5. Вау, ніколи не бачила такий продукт) дякую за відгук!!!

    maliovanka.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  6. Класна маска, нагадує лікувальний аптечний чай. Також не пробувала такого формату продукт, але після твоїх вражень і відгуку хочу тепер!)

    ВідповістиВидалити
  7. Така маска коштує 34 грн., а якщо зареєструватись як vip клієнт - 25 грн :) Вона дійсно чудова! Як і інша натуральна українська косметика цього бренду. Реєструйтесь за цим посиланням зараз і отримайте постійну знижку 25% на всю продукцію http://jerelia.com/?ref=3300004

    ВідповістиВидалити