Mirelin Експрес-Маски

19:16

У шаленому темпі життя буває не вистачає часу для виконання повноціного ритуалу догляду за обличчям. І тут на домогому нам спішать Експрес - Маски від Mirelin. Сьогодні про них і розповім.


"MIRELIN" - унікальна косметична продукція, створена вітчизняними вченими на основі старовинних рецептів краси наших бабусь з використанням можливостей сучасної науки і технологій. Це суха косметика, вона натуральна і має безліч переваг:
  • 100% складається з компонентів природного походження;
  • Екологічно чистий продукт;
  • Ефективна продукція;
  • Дуже зручна для використання в домашніх умовах.
Маски поміщені у картонні коробочки, на яких є детальна інформація про наповнення та способи застосування.


Усередині кожної коробочки знаходяться 20 пакетиків з маскою. Їх можна використовувати кількома способами: протирати обличчя змоченою у воді чи кефірі подушечкою протягом кількох хвилин або висипати вміст подушечки у зручну ємність та змішати з водою у пропорції 1:1. Нанести на обличчя та змити водою через кілька хвилин. Також можна вмиватися вмістом подушечки або ж використовувати його як основу для масок.


Я користуюся другим способом, мені так зручніше. Наношу маску на обличчя і залишаю на 3-5 хв, за цей час вона встигає підсохнути. Після змивання маски шкіра стає ніжною, матовою і зволоженою. Пахне маска висівками, як мені здається.


Хоч у мене і жирна шкіра, я час від часу користуюся масками для нормальної або ж навіть сухої, щоб прибрати лущення, сухість і стягнутість шкіри. Ці маски також у пакетиках, але мають трохи інший аромат з м'ятною ноткою. Вона гарно зволожує шкіру, підсушує висипання і матує шкіру.


Для зручності маски також є у менших упакуваннях - пакетах по дві штуки.


Цими двома масками користувалася моя мама і залишилася задоволена. Пишу з її слів: "Шкіра після використання дуже шовковиста, підтягнута і зволожена. Приємна на дотик і гладка". Мамі  і мені подобається користуватися усіма масками, тому їх кількість активно зменшується.


Ще один різновид маски - "Для живлення та очищення". Як і попередні, вона знаходиться у пакеті з двох штук (хотілось би і у великому упакуванні). Пахне м'ятою. Під час тримання на обличчі не відчується ніякого дискомфорту. Після використання в мене посвітлішали чорні цятки на носі. Це чудово! Я задоволена результатом. Ознайомитися з асортиментом компанії можна тут.
Чи користуєтеся ви продуктами такого типу?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Mirelin

You Might Also Like

2 коментарі

  1. Не користувалась такими масками, але тепер цікаво спробувати!

    Дякую за відгук твій і враження мами!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це також мій перший досвід користування такими продуктами!
      Мама передає тобі привіт)

      Видалити