AlpStories Chamomile Massage Oil

22:11

Ще один продукт, про який спішу вам розповісти - масажна олійка з ароматом ромашки від AlpStories. 


Пом'якшуюча суміш органічних олій з солодкого мигдалю та соняшника і розслаблююча органічна ефірна олія ромашки, заспокоює шкіру та робить її гладкою і шовковистою.

Основний активний інгредієнт - ромашка – добре освіжає та зволожує шкіру, а також насичує шкіру цілющою силою та надає відчуття оновлення. Масажна олія ромашка - це ідеальна суміш, яка оновлює вашу шкіру та повертає їй шкірі природну м'якість і блиск, як у немовляти.
Поміщена масажна олійка у металеву пляшечку з хорошим дозатором. Він не плюється і не пускає повітря, як це деколи буває. 


Цінні органічні олії солодкого мигдалю і соняшника зберігають шкіру м'якою і еластичною та захищають її від висихання, утримуючи вологу. Масажна олія ромашка заспокоює вашу шкіру та робить її гладкою і шовковистою. На наліпці є інформація про продукт українською мовою. Об'єм 250 мл.


Засіб повністю органічний, без парабенів, мінеральних олій, штучних барвників, синтетичних ароматизаторів, силіконів. Також не тестувався на тваринах і є веганським, як і усі продукти марки AlpStories.
Спосіб використання: Нанесіть щедрою кількістю на шкіру масажну олію ромашка та  ніжно масажуйте круговими рухами до повного поглинання. Підходить для всіх типів шкіри.


Олійка ріденька, приємно і натурально пахне ромашкою. Використовується надзвичайно економно. Щоб намастити все тіло - вистачить чайної ложки. Наношу на вологу після ванни чи душу шкіру і чекаю поки вона вбереться або ж на суху шкіру  і втираю. Змивати її немає потреби, бо вбирається олійка швидко і не залишає плівки чи інших дискомфортних відчуттів. Робить шкіру дуже зволоженою і ніжною. Аромат на шкірі я не відчуваю.

А ви користуєтеся масажними олійками?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією AlpStories Україна

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Масажними олійками наразі ні, а от кокосову люблю нанести після ванни чи душу)
    Така порція зволоження та пом'якшення)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. До кокосової ніяк руки не дійдуть, тільки і чую хороші відгуки,а сама ніяк не спробую))

      Видалити
  2. В мене, звичайно ж, є таке, бо я не знаю, як можна було б його не купити в AlpStories) Обожнюю його, і здається, що воно вічне, бо я вже стільки користуюся, а там ще багато)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дійсно, здається, що воно вічне) Я також користуюся активно)

      Видалити
  3. Олійки ллюблю! Але іноді так не хочеться їх довго втирати) Хороша ідея використовувати олійку на вологе тіло! Спробую)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Через таку свою лінивість і почала наносити на вологу шкіру! Рада, що допомогла)

      Видалити
  4. Я також часто на вологу шкіру наношу олійку, масажувати себе до повного вбирання не можу, занадто лінива і ніколи не вистачає часу на себе))

    Продукція AlpStories надзвичайно класна і натуральна, будь-яий засіб їхній обожнюю!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені здається, що саме так вона найшвидше і найкраще вбирається) Те, що не ввібралося поки я намащувала себе - легенько стираю рушником і все)

      Я також стала палким прихильником їхньої продукції))

      Видалити