Beautiful You Крем Для Обличчя

13:22

Рада знову вітати вас на моєму блозі! Цей пост буде присвячений наступному кроку у моєму еко-догляді за обличчям від марки Beautiful You - крему для обличчя.


Матуючий крем з екстрактом фіалки має протизапальну й антисептичну дію, усуває жирний блиск, відбілює шкіру, ефективно протидіє першим ознаками старіння.

Продукт поміщений у тубу з м'якого пластику, дизайн як і у інших продуктів цієї компанії - лаконічний. На звороті знаходиться уся інформація про вміст: опис засобу, спосіб застосування, застереження, термін придатності та позначки про відсутність силіконів, парабенів, барвників, продуктів тваринного походження та продуктів нафтохімічної промисловості.


Екстракт фіалки нормалізує діяльність сальних залоз пом'якшує і заспокоює шкіру, стимулює виробництво епідермальної гіалуронової кислоти. Рисовий крохмаль забезпечує тривалий матовий ефект протягом дня. β-глюкан очищує шкіру, допомагає в боротьбі з акне і активує захист клітин продовжуючи їх життєвий цикл.
Упакування оснащене зручною відкидною кришкою. Під нею горлечко було запаяне захисною мембраною.


Склад: вода, цетеариловий спирт (і) гліцерил стеарат (і) пальмитоил (і) гідролізат протеїнів пшениці (і) ізофлавони сої, ши масло, лісового горіха масло, екстракт фіалки триколірної, бета-глюкан, рисовий крохмаль, рисове масло, ксантанова камедь , д-пантенол, вітамін Е, ефірна олія лимона, ефірне масло чайного дерева, бензиловий спирт, бензойна кислота, дегідроацетонова кислота.
Консистенція у крему досить легка, ніжна. Пахне олійками чайного дерева і лимона. Вбирається у шкіру швидко, за 2-3 хвилини. На обличчі не залишає плівочки та інших дискомфортних відчуттів.


Макіяж добре лягає поверх цього крему, не окисляється і не тече. Він непогано матує шкіру і робить її зволоженою. Точно можу сказати, що нових висипань не провокує, а от чи ефективний у боротьбі з вже наявними не знаю, так як, на щастя, під час тестування засобу їх не мала.
Користуватися кремом чи ні вирішуйте самі, виходячи з потреб вашої шкіри. А на цьому у мене все, до зустрічі у наступному пості!

Чи знайомі ви з маркою Beautiful You? Пробували якісь продукти?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Beautiful You

You Might Also Like

8 коментарі

  1. З Beautiful You знайома, але ще не користувалась. Дякую за огляд.

    ВідповістиВидалити
  2. Не чула про марку. Дякую за знайомство!)

    ВідповістиВидалити
  3. Спробувала б такий кремік, останнім часом дуже люблю експериментувати із різними кремами для обличчя.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я раніше дуже боялася змінювати догляд за обличчям, а тепер також сміливо експериментую!)

      Видалити
  4. Доброго вечора) Запах спирту дуже відчутний?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І Вам доброго вечора! Ні, спирту зовсім не чути, крем має нейтральний аромат)

      Видалити