Beautiful You Тонік для обличчя

19:02

Привіт! Продовжую розповідати вам про мій еко-догляд за обличчям від української компанії, що виробляє натуральну косметику Beautiful You. Наступний крок після вмивання гелем - тонізація обличчя тоніком для жирної та проблемної шкіри з екстрактом фіалки.


Активний тонік з екстрактом фіалки старанно очищує та матує шкіру і готує її до наступних етапів догляду

Екстракт фіалки має протизапальну, антибактеріальну та антисептичну дії, заспокоює та  ефективно попереджає перші ознаки старіння шкіри. Молочна кислота відбілює шкіру, робить її гладкою і рівною, запобігає закупорюванню протоків сальних залоз. Морська сіль підсилює процес поділу клітин епідермісу і прискорює регенерацію пошкодженої шкіри.
Тонік поміщений у флакон з білого пластику. Спереду він прикрашений лаконічним дизайном, ззаду має вичерпну інформацію про його вміст.


Упакування має дозатор у вигляді кришечки, що відкривається, якщо натиснути на іншу її сторону. Хтось знає правильну її назву?
Спосіб застосування: Нанести засіб на ватний диск і протерти обличчя. Використовувати вранці  та ввечері.


Сам тонік рідкий, як водичка, прозорий. Має сильний лимонний аромат, який залишається на шкірі декілька хвилин після використання.
Склад: вода, екстракт фіалки триколірної, молочна кислота, водорозчинна олія бабасу, алантоїн, морська сіль, ефірна олія лимону, ефірна олія чайного дерева, бензиловий спирт, бензойна кислота, дегідроацетонова кислота


Не стягує і не сушить мою шкіру, яка дивним чином після багатьох випробуваних засобів стала менш жирною і це не може мене не радувати. Обличчя не подразнює, за весь час тестування висипань не викликав. Хороший середньостатистичний тонік. Якби його аромат був трохи слабший - можливо купила б ще раз.

Чи користуєтеся тоніками для обличчя? Знайомі з цим?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Beautiful You

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Трішки насторожив бензиловий спирт у складі продукту :( Наскільки я знаю, не варто взагалі при проблемній шкірі застосовувати спиртові розчини...

    ВідповістиВидалити
  2. Симпатичное оформление тоника, хорошо что без негативных реакций...
    Как правильно называется такая крышка не знаю :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, дякую за коментар)
      От і я не знаю, можливо знайдуться ще знаючі люди))

      Видалити
  3. Як виявилось, тонік мене не вразив, а таки підтвердив мої побоювання. Погоджуюсь з Аньою про вміст спирту, він зайвий і добре, що не викликав лущення шкіри. Ну і аромат сильний мені в будь-якому продукті не подобається.. (

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спирту на лиці взагалі не відчутно, мені лише аромат не сподобався)
      Дякую за коментар!

      Видалити
  4. Я взагалі-то не користуюся тоніками, бо не розумію їхнього призначення. Але так цікаво про них читати. Навіть є якась спокуса й собі купити)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я майже не користуюся тоніками, але деколи все ж хочеться)
      Дякую за коментар!

      Видалити