Eveline Satin Blush #5 Soft Peach

16:39

Привіт! Тренд 2016 року - рум'яні щічки, тому сьогодні і надалі буду розповідати про рум'яна різних відтінків, текстур і фірм. У цьому пості мова піде про Eveline Satin Blush у чудовому відтінку під номером 5 Soft Peach.


Напевно, буде смішно звучати, але рум'яна - це ще одна моя addiction. Їх у моїй колекції налічується близько 12 штук. Але з допомогою Юлі з Mandaryna's Beauty Blog, я перестала активно купувати косметику і тепер користуюся усім тим, що лежить у моїх ящичках.


Поміщені рум'яна у глянцеве чорне упакування з віконечком посередині, через яке можна побачити відтінок. Колір дуже приємний, рожевий з кораловою ноткою, добре освіжає обличчя.


Текстура - шовковиста. При набиранні на кисть рум'яна трохи пилять і мають дуже сильну пігментацію. Перед "нарум'янюванням" себе любимої потрібно обов'язково струсити надлишок продукту.


Обожнюю користуватися цими рум'янами, вони для мене - відмінний варіант на теплу і сонячну погоду. Для похмурих і сірих днів я обираю інший відтінок, про який можна почитати тут.
У цих же рум'ян настільки приємний і ніжний колір, що вони стануть чудовим доповненням практично до будь-якого макіяжу.


На літо це мій беззаперечний фаворит! Якщо ви ще не пробували рум'яна із цієї лінійки - не гайте часу і біжіть купувати їх, бо ціна прямо спонукає це зробити (~ 50 - 70 грн).

Якими рум'янами ви користуєтеся?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Цікаві рум'яна :)
    Я ще цієї фірми рум'ян не пробувала) Найбільше люблю Elf, Make Up Factory та LR Health And Beauty. Залежно від настрою :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що поділилася)
      В мене також вибір рум'ян залежить від настрою і погоди!)

      Видалити
  2. Дуже влучна порада з приводу того, щоб користуватися наявною колекцією. Хоча іноді так приємно спокуситися на нову палітку чи рум"яна. Я дуже люблю бронзери (сподіваюсь, є таке слово-еквівалент в укр. мові), а улюблені рум"яна від Too Faced і Benefit <3
    Дуже сподобався відгук!
    xox N.
    http://www.mielandmint.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Новиночки завжди спокушають) Але я стараюся менше піддаватися цій спокусі і продумувати покупки)
      Дякую!

      Видалити
  3. Тоже не пробовала румяна от эвелин. Но данный продукт обожаю и не воспринемаю себя без румян вообще. Спасибо за отзыв!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я люблю користуватися рум'янками) Вони чудово освіжають лице і роблять відпочилий вид)

      Видалити
  4. Чудовий колір! Я теж такі люблю, може трохи "прохолодніші", але це моє) Я знаю про тренд, але все ніяк не вирішу для себе, чи треба починати вчитися щось робити з рум,янами) В мене завжди так виходить... ну... не дуже))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Можливо, проблема у поганій кісточці, ну, і практика-практика))

      Видалити
  5. Колір надзвичайно красивий, тепер і я їх хочу!)

    Ти просто б'ютіманьяк-шопоголік, крім рум'ян ще є хоча б 3-4 колекції інших продуктів)) Я поганого не раджу))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, колір взагалі бомба!
      :) Вже трохи призупинила активне скуповування) І на власному досвіді вже не раз переконалася, що ти завжди даєш чудові поради))

      Видалити