Faberlic Air Stream Кисневий Бальзам

13:34

Привіт! Знову повернуся до теми догляду за обличчям. Сьогодні розповім про засіб, який допоміг моїй жирнючій шкірі стати комбінованою. Цікаво? Читайте далі!


Завдяки високій концентрації кисневого комплексу бальзам активно покращує кровопостачання і живлення клітин шкіри, прискорює природні процеси її відновлення. При щоденному застосуванні допомагає шкірі протистояти несприятливим кліматичним умовам і відновлюватися після стресів.


Легендарний кисневий бальзам поміщений у голубу картонну коробочку. на якій є багато інформації про продукт. Він дуже багатофункціональний - стимулює синтез колагену і еластину, сприяє швидкому відновленню шкіри після стресів, нівелює почервоніння, подразнення і свербіння шкіри, а також підсилює ефективність інших доглядових засобів.


В коробочці ховається такого ж кольору тюбик, на якому також є інформація щодо застосування. Використовуйте бальзам під ваш регулярний крем або косметичну маску для посилення їх ефективності. Бальзам також рекомендується використовувати як SOS-засіб для догляду за роздратованою шкірою після укусів комах, впливу сонячних променів, депіляції, агресивних салонних процедур, хімічного пілінгу, мезотерапії.


Під відкидною кришечкою, яку також можна відкручувати є захисна мембрана, тому можна бути впевненим, що ніхто кремом до вас не користувався. Інноваційна технологія Air Stream поєднує в собі унікальну формулу кисневого комплексу Novaftem-O2 (живлення клітин киснем) і запатентовані лабораторією Faberlic мікрокапсули Tumerin (антиоксидант, захист клітин).


Сам бальзам злегка голубого кольору, при розтиранні стає прозорим. Консистенція густого гелю, дуже приємна і зручна у використанні. Запах легенький, свіжий. Користуюся ним зранку як самостійним продуктом. Зволоження мені цілком вистачає на день. Ввечері додаю до нього 1-2 крапельки олійки для обличчя, про яку писала тут. Зазвичай, олійка вбирається ~20 хв, з цим бальзамом вона вбирається миттєво і не залишає жирної плівочки на поверхні шкіри. За 2 тижня користування я помітила, що моя шкіра стала значно менш жирною. Навіть комбінованою. Лице протягом дня майже перестало виблискувати як новенька копійка. Я дуже цьому рада і закликаю дівчат, особливо з жирною шкірою, спробувати цей засіб, можливо, він вам також допоможе.

Чи пробували ви легендарний Кисеневий Бальзам?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Полезная штука. Насыщение кожи кислородом особенно важно, когда живешь в крупных городах с их загазованностью, пылью и проч.

    ВідповістиВидалити
  2. Стільки вже чула про нього! Хочу й собі, але хоча й пишуть, що він гарний і на весну, і на літо, я б взяла для зими. Може, наступного сезону)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Він і справді такий хороший) Відчуваю, що це мій мастхев на усі сезони)

      Видалити
  3. Вже читала багато схвальних відгуків, також хочу його спробувати!
    Моя шкіра дійсно супер жирна, цікаво буде побачити результат на собі)

    Дякую за знайомство з продуктом)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Думаю, я допоможу тобі його спробувати якнайшвидше))
      Сподіваюсь, тобі він також підійде))

      Дякую за коментар)

      Видалити