Faberlic Beauty Cafe Aromatic Fizzy Bath Ball Ripe Currant

09:56

Впевнена, що більшість із вас любить поніжитися у ванні. Я люблю робити це лише взимку. Але все ж коли приймаю ванну, то намагаюся зробити звичайне лежання у воді більш цікавим. Як я це роблю читайте далі.


Приймаючи ванну, ви відразу згадаєте літо, дачу і озеро. Аромат смородини освіжає, бадьорить, наповнює енергією і дарує відчуття літньої легкості.

Найбільше для ванни я люблю бомбочки. Мені подобається як вони шиплять, бурлять, дають колір воді. Радуюся дуже цьому видовищу. Цього разу мені до рук потрапила ароматна бомбочка для ванни із запахом смородини.


Поміщена вона у звичайний прозорий пакетик, скріплений наліпкою, на якій є уся потрібна інформація про продукт. Спосіб використання: опустити бомбочку в теплу воду, дочекайтеся повного розчинення. Приймайте ванну при температурі 37-38 °C протягом 10 хвилин. 


Сама бомба досить велика, ароматна. Натурально пахне смородиною. Не кришиться, міцна. Склад: sodium bicarbonate, citric acid, maltodextrin, sorbitol, caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis oil, peg-7 glyceryl cocoate, aqua, pvp/va copolymer, fragrance, ci 14720:1, ci 73015:1


Бомбочка сильно бурлить у воді, бігає по ванні, забарвлює воду у злегка фіолетовий колір. Дає трошечки піни. Після того, як вона повністю розчиниться аромат зникає. Добре пом'якшує воду. Але купатися у кольоровій водичці мені приємніше і прикольніше ніж у звичайній. Дуже задоволена і буду купувати бомбочки ще й з іншими ароматами.

Чи любите ви бомбочки для ванни?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Я тоже обожаю бомбочки для ванны! От фаберлик все никак руки не дойдут попробовать.. В ближайшее время планирую обязательно заказать)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як чудово, що наші вподобання співпадають)

      Замов обов'язково!)

      Видалити
  2. Обожнюю приймати ванну, обов'язково спробую бомбочки від FL)

    Дякую за знайомство!

    ВідповістиВидалити