Fresh Juice Bath Bijou Rubin Cherry&Pomegranat

16:59

Привіт! Знову розповідаю про штучки, які допомагають зробити рутинне миття кращим і цікавішим. Сьогодні мова піде про засіб для прийняття ванни Fresh Juice Намистинки "Rubin" Вишня і Гранат. 


Рубінові намистинки, розчинені у теплій воді, насичують шкіру вітамінами і мікроелементами. Легкий аромат створює приємну атмосферу розслаблення і гармонії.


Упакування намистинок виконане із прозорого пластику, має наліпку. Спереду на ній є назва компанії, продукту і його призначення. Ззаду - вичерпна інформація про вміст: опис. спосіб застосування, склад, відмітка про те, що засіб був протестований дерматологами.


Оснащене упакування зручною кришкою, що відкручується і також є мірним стаканчиком. Екстракти граната і вишні, що входять до складу, чудово освіжають і відновлюють пружність шкіри.
Спосіб застосування: розчинити 50 г (2 кришечки) у теплій воді.


Намистинок дуже багато, цілих 450 г, у пляшечці під саме горлечко. І вони дууже гарні і ароматні. Вони містять натуральний компонент, споріднений до шкіри, який є ідеальним для зволоження, прибирає сухість і стягнутість.


Запах у засобу сильний, але приємний, вишневий. Намистинки класно забарвлюють воду. Насиченість кольору можна регулювати: чим більше намистинок - тим яскравіша вода. Мені подобається додавати 3 кришечки, тоді і аромат трохи відчутний і вода червоненька.


Продукт добре пом'якшує жорстку львівську воду і саму шкіру. Після прийняття ванни з цими намистинками відпадає потреба додатково намащувати себе тонною усяких зволожуюючих засобів. Я, як прихильник душу, обожнюю приймати ванну саме з цими намистинками і рекомендую спробувати вам.

Які засоби для ванни ви використовуєте?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Цікаво, їх я ще не пробувала, але чула багато раз)
    Дякую за відгук :)

    ВідповістиВидалити
  2. Формат средства просто приводит меня в восторг, так выглядит здорово. Хочу )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Формат дійсно цікавий) Раніше не бачила подібних засобів)

      Видалити
  3. Ой, які гарні! Завжди було цікаво, що ж це за намістинки такі, як можна ними користуватися) Треба собі таке, дуже незвичайний формат!

    ВідповістиВидалити
  4. Прикольний формат, обов'язково спробую намистинки, лише не червоні)

    Дуже класні макрофото і відгук, як завжди, чудовий!

    ВідповістиВидалити