Golden Rose Express Dry Nail Polish #74

16:03

Знову розповідаю про лак для нігтів! Цього разу звертаю вашу увагу на недорогого і якісного представника від Golden Rose у відтінку під номером 74.


 Швидкосохнучий лак EXPRESS DRY 60 sec від GOLDEN ROSE гарантує ідеальний результат через 60 секунд після застосування. Стійка інтенсивна формула лаків забезпечує яскраве покриття, легке нанесення і бездоганний манікюр.


Лак знаходиться у подовгастому скляному флаконі, має кришечку золотого кольору, з пластику. Ззаду є "двоповерхова" наліпка, на якій є уся інформація про засіб.


Під кришечкою ховається зручна кісточка, якою зручно промалювати нігті всього кількома рухами. Об'єм лаку - 7 мл. Люблю невеличкі лаки, бо він закінчується швидше, ніж встигає загустіти чи набриднути.


Колір дуже гарний, глибокий синій, навіть королівський синій. Лак не тестувався на тваринах, протестований дерматологами та не містить парабенів. 


На фото лак нанесений у два шари. На момент фотографування він носився вже 4 дні. В загальному він протримався у мене 6 днів. Чудовий результат, як мені здається. Справді дуже швидко сохне, можливо, не 60 секунд, але за 3 хвилини він стає вже кам'яним і можна без остраху приступати до якоїсь роботи. Відкладу цей лак до осені, а зараз буду активно користуватися цим, про який писала кілька дів тому.

Чи любите ви лаки Golden Rose? Яким кольорам надаєте перевагу на весну?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Golden Rose Україна

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Обожнюю такі сині відтінки! Я їх ношу завжди - і взимку, і влітку, вони ж просто прекрасні!

    ВідповістиВидалити
  2. Не знала, що GR не тестують на тваринах. Це тішить)
    Колір дійсно розкішний!

    ВідповістиВидалити
  3. Чудовий колір!
    Треба придивитися до цих лаків :)

    ВідповістиВидалити
  4. Також дуже люблю синій, розкішно виглядає!
    В мене сохне він дуже швидко, навіть якось приємно пахне)

    Вже замовила собі ще один відтінок з цієї серії, покорило хороше покриття, блиск і стійкість. А в тебе, як завжди, чудовий та детальний відгук!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Синій - трохи не мій колір, але поекспериментувати завжди хочеться) Якщо принюхатися - в мене теж ніби має якусь пахучу нотку)

      Я також хочу ще кілька! Дякую, Юлінька!)

      Видалити