Kemon Unamy Keratin Plus Hair Spray

21:32

Привіт! Якщо ви давно мене читаєте, то могли помітити, що я люблю всякі засоби для волосся, які не потрібно змивати. Зараз розповім про ще одного представника таких "незмивайок" - кератиновий спрей для волосся Kemon Unamy Keratin Plus.


Захисний відновлюючий спрей на основі амінокислот кератину, який вирівнює пористість, захищає і кондиціонує волосся, покращуючи його структуру. Надає волоссю більш гладкий, блискучий і здоровий вигляд. Воно стає м'яким і щільним.

Спрей знаходиться у пластиковому упакуванні об'ємом 75 мл. Флакон вузький і високий. Спереду має назву фірми і продукту, а ззаду основну інформацію. Українського чи російського перекладу немає.


Засіб має зручний розпилювач, який дрібно розпорошує продукт на волосся.


Спрей має насичену консистенцію, білуватого кольору. Вона чомусь одразу викликала в мене довіру. Аромат дуже сильний і для мене надто нав'язливий. На волоссі залишається на довго.


Насправді спрей призначений для підготовки волосся до кератинового відновлення волосся і лише для професійного використання. але на сайті про це не було жодного слова. Тому я користувалася ним як звичним спреєм: розприскую на волосся, прочісую і чекаю поки він повністю вбереться. Після використання воно стає дуже щільним, гладким, здається, ніби спрей заповнює його зсередини. На вигляд волосся стає блискучим і здоровим. Тепер хочу спробувати щось схоже за ефектом, але для домашнього використання.
Ціна: 209 грн.

Які у вас улюблені незмивайки для волосся?

Продукт надано для незалежного
тестування інтернет-магазином Incredo

You Might Also Like

5 коментарі

  1. Хм.. продукт-загадка: для кератинового відновлення підготовка і на щодень так нічого)) Дуже вже ти мене цими спрейчиками зацікавила, куплю і я собі щось!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Те, що це підготовка для кератинового відновлення - дізналася вже у процесі написання посту)) Купи-купи, волосся буде вдячне!

      Видалити
  2. Я обожнюю нашу українську марку Dr.Sante (і виробника - Лабораторію Ельфа). В них такі чудові спреї, після них вже нічого іншого навіть не хочеться! Люблю дуже ці засоби, перепробувала багато і не хочу зупинятися! Бо знаю, що це завжди буде якісно і, до речі, дуже бюджетно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Dr.Sante я теж люблю! Їхній спрей з арганової серії купила і подарувала усім подружкам, вони тепер також з м'яким волоссям і дуже задоволені))

      Видалити