5 Things I Love. February Edition

15:50

Привіт! Сьогодні розповідаю про п'ять речей, якій стали моїми улюбленими у лютому. Читайте далі, буде цікаво!


Без засобів, що увійшли до цього посту не обходився мій жоден день. Вони рятували мене і у непогоду і під час теплих деньків.


1. MOA The Green Balm


Надзвичайно багатофункціональний засіб, який можна використовувати практично на усіх частинах тіла. Застуда, прищик чи суха шкіра - для цього бальзаму такі проблеми - звичайні дрібнички. Він чудово зволожує шкіру губ, обличчя, його можна намащувати на ніздрі, щоб позбутися від нежитю або й навіть полокати горло, щоб забути про кашель. Добре, що в упакуванні його багато, бо користуватися ним я обожнюю. Більш детальний відгук можна прочитати тут.
2. Maybelline Lash Sensational Mascara


Надзвичайна туш! Мій фаворит на довгі часи. Має чудову кремову консистенцію, яка ніжно огортає кожну війку, видовжує та піднімає від самих коренів. За час користування (~2) місяці мінімально загустіла, але це не зробило її гіршою. Прекрасно прочісує та розділяє вії, наноситься без грудочок і не обсипається протягом дня. Усі найкращі якості, які мені потрібні, поєдналися у цій туші. Розгорнутий відгук з фотографіями її на віях тут.

3. AlpStories Chamomile Body Milk


Обожнюю це молочко для тіла з натуральним, заспокійливим ароматом ромашки. Люблю користуватися ним після ванни перед сном. Після нього сплю як вбита) Це дуже приємний бонус! А ще молочко приємно зволожує шкіру, робить її гладкою і дуже ніжною на дотик. Ефект  зволоження тримається досить довго, навіть до двох днів! Я в захваті. Більш детально мої враження можна прочитати тут

4. Dr. Sante Argan Hair Spray


Цей аргановий спрей для волосся - моя любов і незамінний помічник під час сушки волосся. Розприскую його на нижню половину волосся, прочісую і сушу феном. Волосся стає надзвичайно ніжним і шовковистим, а також дуже гарно виблискує. Після усіх маніпуляцій з волоссям ще трохи розприскую спрею і прочісую, даю йому кілька хвилин на вбирання. Я помітила, що вже за тиждень активного користування цим засобом волосся на кінчиках стало менш сухим і ламким, а ще дуже м'яким. Раджу його усім, навіть подругам подарувала, вони також у захваті! Фото волосся після використання можна подивитися тут.

5. Faberlic Air Stream Oxygen Balm


Бальзам для обличчя гелевої консистенції з легким, приємним ароматом. На 20% складається з максимального концентрату кисню, підсилює дію інших доглядових засобів. Також знімає свербіння, почервоніння і допомагає швидше заживити ушкодження на шкірі. Використовую його як самостійний засіб чи в парі з олійкою. Впевнена, що саме він допоміг мені побороти надмірну жирність шкіри. Розгорнутий опис і відгук ось тут

Такими були мої улюблені продукти у лютому. А які були у вас?

You Might Also Like

12 коментарі

  1. Lovely items i really want to try that maybeline mascara

    ВідповістиВидалити
  2. Чудові фаворити :)
    Треба буде спробувати цей спрей :)

    ВідповістиВидалити
  3. Туш також мій фаворит. Відчуваю вона в моїй косметичці надовго)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також вже не хочу її змінювати, підходить мені найкраще!)
      Дякую за коментар)

      Видалити
  4. Зелений бальзам МОА - це просто мій мастхев, використовую його від всього і для всього) Туш використовую на щодень і вона в мене швидко закінчується, тому знайшла досить хорошу бюджетну альтернативу від GR.
    Спрей дійсно чудовий, а інші два продукти не пробувала. Фаберлік в списку покупок, обов'язково спробую його за твоєю рекомендацією.

    Чудові улюбленці. Дякую, що поділилась своїми фаворитами місяця)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. МОА чудовий засіб, дуже рада, що мала нагоду з ним познайомитися! Тушшю також користуюся щодня, але її ще багато. Ніякі інші з нею навіть близько не стояли, навіть люкс.

      Дякую, що і ти ділишся своїми враженнями!)

      Видалити
  5. В мене такий самий спрей для волосся (обожнюю, просто обожнюю!) і ще таке ж молочко для тіла (його бережу для літа). А от бальзамчик такий я б спробувала!

    ВідповістиВидалити
  6. тушь мейбеллин просто звезда, всем нравится, нужно уже и себе купить попробовать)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, вона наробила найбільше шуму у минулому році) А головне - не просто так, бо дійсно варта всієї уваги, яка була направлена на неї)

      Видалити