DKNY Be Delicious Skin Hydrating Eau de Toilette Spay

19:24

Привіт! Сьогодні вперше пишу про аромат на своєму блозі! Але цей запах безумовно заслуговує на окремий пост! Знайомтеся, DKNY Be Delicious у формі зволожуючого спрею для тіла.


Твій улюблений аромат DKNY - Be Delicious тепер у форматі зволожуючого спрею, який огорне тебе легкою запашною вуаллю яблучного аромату, живлячи і зволожуючи шкіру.


Запропонований дизайнерами Donna Karan прекрасний парфум для жінок DKNY Be Delicious полонить яскравим енергійним ароматом, наповненим жіночністю і свіжістю. У ньому втілено чарівність жіночого начала і сяюча іскриста індивідуальність кожної жінки. Для початкових нот обрані огірок, яблуко, грейпфрут і магнолія. У серці явно читаються сандал і амбра. Кінцеві ноти представлені конвалією, ФІА, туберози і трояндою. Для свого творіння творці змогли знайти і гідну оправу.


Моя мініатюрка попалася мені в коробочці TrendyBox за лютий, про яку я писала тут. Тільки почувши аромат, я дуже зраділа, бо це саме такий запах, який я давно шукала. Свіжий, весняний і дуже приємний. Як раз такі я і люблю.


Мініатюрка зроблена практично як велика версія баночки, єдине, що без розпилювача. описувати аромати я не вмію, тому додаю опис парфумів з інтернету. Верхні ноти: грейпфрут, огірок і магнолія. Ноти серця: тубероза, троянда, конвалія, фіалка і зелене яблуко. Базові ноти: деревина, амбра і сандалове дерево


Як для зволожуючого спрею аромат тримається дуже добре. Протягом 6-7 годин його точно буде відчутно, а на одязі він і зовсім може триматися кілька днів. На тілі розкривається фруктово-квітковою композицією, яка мені дуже подобається. Шлейф також дуже приємний, свіжий. Загалом, я дуже задоволена цим ароматом і впевнена, що куплю повну версію.

Якими ароматами ви користуєтеся навесні?

You Might Also Like

2 коментарі

  1. Вікторія, дякую за знайомство з ароматом, схотілося його послухати на собі. На весну мені подобаються не занадто солодкі фруктові аромати, щось з яблучком. Поки ще в пошуку. Та й весна затримується )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я думаю, Вам вони сподобаються! До нас як раз сьогодні весна завітала!)

      Видалити