Натуральна Handmade Косметика. Крем під очі зволожуючий

18:18

Привіт! Так як я поки, на щастя не потребую радикальних заходів у догляді за шкірою навколо очей, розповім вам про легкий зволожуючий кремчик для цієї зони, зроблений вручну у моєму рідному Львові. Запрошую!


Крем має зволожуючу, антиоксидантну дію. Зміцнює тканини дерми, розгладжує зморщки.


Крем поміщений у невеличку пластикову баночку, скоріш за все об'ємом 5 мл. Має кришку, що міцно закручується. До баночки ниткою з мішковини була прив'язана етикетка з інформацією про засіб.


Склад: гідролат волошки, олії авокадо, оливкова, каріте, ефірна олія троянди, фенхолю, Д-пантенол, вітаміни А,С,Е, екстракт зеленого чаю, гіалуронова кислота н/м, емульгатор олівен, натуральний консервант Leucidal.


Текстура у крему легка і трохи гелева. Він без проблем розподіляється по ніжній шкірі навколо очей. Білого кольору. Запах крему схожий на сироп від кашлю, не можу визначити однозначно, що це за аромат.


Для одного використання треба дуже мало крему. Кількості, що на фото вистачить на два рази. Вбирається він швидко і не залишає ніякого дискомфорту: ні плівки, ні стягнутості. Зволожує чудово, підходить для нанесення під макіяж. Замовити крем та ознайомитися з асортиментом компанії можна тут.

А якими кремами під очі ви зараз користуєтеся?

Продукт надано для 
незалежного тестування

You Might Also Like

2 коментарі

  1. Вікторія, дякую за цікавий відгук! Обожнюю Львів і тому впевнена що будь-що в цьому місті роблять гарно і до ладу. При нагоді цікаво буде спробувати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за такі теплі слова про моє місто і за те, що читаєте)

      Видалити