Illusor Anti-Red Mineral Powder Corrector

20:05

Привіт! Знову розповідаю про українську мінеральну косметику Illusor. У цьому пості мова піде про натуральний коректор зеленкувато-жовтого кольору, який покликаний приховувати почервоніння та дрібненькі капілярчики на обличчі.


Зелений коректор підійде для приховування червоних цяток, прищиків, шрамів, червоної сіточки судин, акне. А також кола червонуватого відтінку злегка запухлих очей. Після застосування кольорового коректора слід нанести консилер тілесного кольору, в деяких випадках досить нанести зверху основу

Коректор поміщений у баночку з міцного пластику, об'ємом 5 мл, виглядає дуже стильно. На дні баночки є наліпка з назвою продукту, його складом, місцем виготовлення та датою, рекомендацією щодо зберігання та терміном придатності.


Склад: слюда, оксид цинку, діоксид титану, оксиди заліза. Під кришечкою, що дуже міцно закручується, знаходимо сифтер. Для більшої надійності він заклеєний захисною плівкою.


Текстура у пудри дуже дрібна і ніжна. Коректор жовтувато-зелений і в цьому його величезний плюс. Зелені коректори мені жахливо вибілюють шкіру і виглядає це відповідно. А з жовтими я, ніби покрита жовтухою. А цей якось так збалансований, що він зливається з тоном моєї шкіри і при цьому досить таки непогано перекриває якісь почервоніння.


Запаху, як і будь-яка інша мінеральна косметика, коректор не має. Для алергіків та людей, які погано переносять різкі аромати, а також для любителів всього натурального - мінеральна косметика буде, мабуть, найкращим вибором.


Повторюся, що коректор легко перекриває почервоніння а шкірі. Не на 100%, звичайно, але і той результат дуже і дуже хороший. Деколи для більшої щільності покриття навіть наношу його пальчиком. результатом я задоволена і буду далі ним користуватися. Тим більше, що на літо я завжди повністю переходжу на мінеральну косметику. Результат на обличчі покажу в останньому пості із цієї серії, тому залишайтеся на зв'язку! Цю та інші пудри Illusor можна купити тут.

А якими кольоровими коректорами ви користуєтеся?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Illusor

You Might Also Like

0 коментарі