Натуральна Handmade Косметика. Убтан для жирної і проблемної шкіри

16:54

Привіт! Останнім часом в Україні  все більше і більше розвивається виробництво натуральної косметики ручної роботи. Це просто не може не тішити. З'являються все нові і нові фірми, засоби. Сьогодні розповім про убтан для жирної і проблемної шкіри, виготовлений вручну у моєму рідному Львові!


Аювердичний порошок, який ніжно очищає, полірує, покращує колір шкіри, робить її гладкою та оксамитовою


Моя тестова версія поміщена у невеличке пластикове упакування з відкидною кришечкою. Ниткою з мішковини до нього причеплена етикетка з усією інформацією про продукт. Там же і вказана дата виробництва.
Склад: пудра нутова, ламінарії, розмарину, глина зелена, куркума, кислота саліцилова.


Спосіб застосування: розвести убтан з водою або кефіром до стану кашки, нанести на вологе обличчя, помасажувати і змити.


У сухому стані він як пудра, має трохи зеленуватий відтінок і дуже приємний аромат зеленого чаю. Я використовую убтан ввечері після зняття макіяжу. Вологі пальці опускаю у баночку і набираю продукт. Легко розтираю по обличчю, масажую. Убтан окрім очищення також добре відлущує змертвілі клітини шкіри і матує її. Не викликає появу нових висипань, навпаки, допомагає швидше від них позбутися. Також не сушить шкіру і не стягує її. Я дуже рада, що спробувала такий продукт і обов'язково куплю повнорозмірне упакування. Купити його можна тут.

А ви користуєтеся убтаном для вмивання обличчя?

Продукт надано для 
незалежного тестування

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Тішить, що саме в Львові стрімко з'являються все нові компанії з натуральною косметикою ручної роботи. Ще б то все гарний вигляд мало, крім натуральності!

    Убтан взагалі досить чудова альтернатива змивці, склад просто чудовий!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, і мене це дуже тішить))

      Ну це є тестова версія і скоро з'явиться бренд і новий дизайн!)

      Видалити