Illusor Mineral Powder Blush "Baby"

17:43

Як і обіцяла, продовжую розповідати про рум'яна, бо у цьому сезоні вони є майже головним трендом у макіяжі обличчя. Сьогодні мова піде про останній продукт фірми Illusor, який у мене є -  мінеральні рум'яна у відтінку "Baby". 


Швидко надати обличчю свіжий вигляд-це робота рум'ян. Завдяки розсипчастій структурі - наносяться на шкіру дуже тонким шаром, і виглядають максимально натурально.


Оформлення виконане у стилі компанії: на боці баночки - наліпка з назвою фірми, на дні - з усією інформацією про продукт. Склад: міка, діоксид титану, оксиди заліза, кольорові міки. Об'єм: 10 мл, термін придатності: 5 років. Сифтер заклеєний липкою плівкою, за нелипкий краєчок її зручно відривати.


Колір рум'ян дуже класний і універсальний. Ідеально підійде як блондинкам, так і брюнеткам. Це ніжний рожево-персиковий колір, приглушений. Вони чудово освіжають обличчя, надають йому відпочилого вигляду. Абсолютно матові.


Для того, щоб нарум'янитися їх потрібно зовсім трошечки. Вони добре набираються на кисть і легко передають свій колір на шкіру. Не лягають плямами. Без проблем розтушовуються.  Чудово тримаються протягом дня і не втікають навіть з моєї жирної шкіри! Влітку точно буду користуватися тільки ними. Макіяж з використанням усіх продуктів Illusor шукайте завтра у моєму профілі InstagramЦю та інші пудри Illusor можна купити тут.

А ви любите рум'яна так як я?


Продукт надано для незалежного
тестування компанією Illusor

You Might Also Like

0 коментарі