Salon Professional Spa Care Nutrition Shampoo

20:37

Привіт! Знову повертаюся до теми догляду за волосся, бо все ж не втрачаю надію знайти засоби, які будуть ідеально підходити мені. Сьогодні розповім про живильний шампунь Nutrition Shampoo від Salon Professional.


Spa-шампунь для догляду за ламким і схильним до випадіння волосся. Містить воду Мертвого моря, D-пантенол, екстракт фукуса, протеїни пшениці. Містить вітаміни А1, В1, В2, С, які захищають волосся від ламкості, попереджують його випадіння, підтримують блиск.

Шампунь знаходиться у великій пляшці з пластику. Об'єм: 1 л. Наліпка навколо упакування містить на собі багато обіцянок та іншої потрібної інформації про засіб. 


Для більшої зручності пляшка оснащена чудовою помпою. Вона справно працює, не заїдає, видає середню кількість шампуню, також силою натиску можна регулювати кількість засобу, що виходить. Я люблю шампуні і маски з помпами, мені здається, що так вони набагато економніше використовуються. Сам шампунь мутно-білого кольору, має приємний аромат, схожий на запах професійних засобів для волосся.


Вода Мертвого моря насичує стержень волосся унікальними мінералами, макро- і мікроелементами, забезпечуючи живлення коренів волосся. D-пантенол сприяє відновленню пошкодженого волосся, повертає блиск і шовковистість. Екстракт фукуса - багате джерело йоду і селену. Протеїни пшениці проникають глибоко в стержень волосся, що підтверджується результатами наукових досліджень. Укріплюють, відновлюють і захищають волосся зсередини. Знижують його ламкість більше ніж на 80%.


Від користування цим шампунем я залишилася у повному захваті. Він чудово піниться і промиває волосся, дуже економно використовується. Після висихання волосся дуже пишне і живе, чисте. Зазвичай на другий день моє волосся вже не виглядає таким, але з цим шампунем, навіть на другий день після миття голови я можу ходити з розпущеним волоссям і не боятися, що воно виглядає несвіжим. Я задоволена результатом, тепер ще хочу масочку якусь підібрати. Тому раджу і вам придивитися! Більше інформації про шампунь і де його купити тут.

А яким шампунем ви зараз користуєтеся? Задоволені результатом?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Зацікавив продукт)))після невдалого фарбування хочу відновити волосся!

    ВідповістиВидалити
  2. Шампунь цей не пробувала) з професійної лінійки я задивлялася на sias) там також літр..
    Дякую за відгук)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Стараюся часто не користуватися дуже професійними засобами, щоб не вбити шкіру голови і волосся раніше терміну) Але цей хороший для використання на постійній основі)

      Будь ласка)

      Видалити